Pazar keyfi

Nil Bentürk ve eşi Burak Uyguner, geçtiğimiz pazar günü sabah saatlerinde İstinye Park’taydı. Spor kıyafetleriyle geldikleri alışveriş merkezinde önce kahvaltı yapıp gazete okuyan çift, daha sonra mağazaları dolaştı.

Haberin Devamı

Ebru Esen TURGUD

Torunuyla alışverişte

Galatasaray’ın eski başkanlarından Faruk Süren, geçtiğimiz gün torunu Raif ile alışveriş yaparken objektife takıldı. Bardakta mısır aldığı torunuyla Kanyon’daki mağazaları dolaşan Süren, bu keyifli alışveriş turunu yemekle noktaladı.

Çakma yarışma

Sıra dışı organizasyonlarıyla dikkat çeken Nahide Palas, önceki akşam düzenlediği “Yok Böyle Raks” partisiyle de “Yok Böyle Dans” yarışmasına meydan okudu. Nahide’nin şov ekibinin ünlüleri taklit ettiği ‘çakma’ dans yarışmasının jüri üyeliğini ise Madonna’nın dansçısı olarak ünlenen Yaman Okur ve sevgilisi Emilie ile “Yok Böyle Dans”ın yarışmacıları Burcu Esmersoy, Nilgün Belgün, Pascal Nouma, Sibel Arna yaptı. Yavuz Seçkin’in tiplemeleriyle renklenen gece, Yaman Okur’un dans performansıyla son buldu.

Yarım asırdır sanatla iç içe

Haberin Devamı

Tasarladığı dekor ve kostümlerle 600’ü aşkın prodüksiyona imza atan Osman Şengezer, meslekteki 50’nci yılını önceki gece Çiçek Bar’da verdiği davetle kutladı. Geceye Tarık Akan, Rutkay Aziz, Haldun Dormen, Mustafa Alabora ve Göksel Kortay’ın da aralarında yer aldığı çok sayıda ünlü sanatçı katıldı. Şengezer, konuklarına 50’nci yılı anısına çıkardığı “Cumhuriyet Dönemi Türk Gösteri Sanatları Öncü Sahne Tasarımcıları” adlı kitabını hediye etti. ? Serdar BENLİ

Yazarın Tüm Yazıları