Patronlar zirvesi

İş dünyasının patronları ile CEO’lar, bu hafta sonu Uludağ Ekonomi Zirvesi’nde bir araya gelecek.

Haberin Devamı

Ümit Boyner, Bülent Eczacıbaşı, Vuslat Doğan Sabancı, Mustafa Taviloğlu, Cem Boyner, Arzuhan Doğan Yalçındağ, Murat Özyeğin, Hamdi Akın ve Ethem Sancak’ın da aralarında olduğu iş dünyasının patronları ile başta Muhtar Kent olmak üzere birçok CEO, Uludağ’da buluşuyor.
Patronlar, Capital ve Ekonomist dergileri ile Bursa Valiliği’nin işbirliğiyle düzenlenecek Uludağ Ekonomi Zirvesi’nde bir araya gelecek. Cuma başlayacak etkinlikte hafta sonu boyunca ekonomiyi değerlendirecekler. Aynı zamanda kayak yapıp stres atacaklar.

HİKÂYELERİNİ ANLATACAKLAR

Coca-Cola CEO’su ve Dünya Başkanı Muhtar Kent’in başarı hikâyesini anlatacağı “Benim Hikayem” başlıklı toplantıda, Mudo Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Taviloğlu ve Boyner Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cem Boyner de tecrübelerini paylaşacak.
Ümit Boyner’in moderatörlüğünü üstlendiği “Yeni Türkiye, Yeni Fırsatlar” adlı toplantıda ise Bülent Eczacıbaşı ve Arzuhan Doğan Yalçındağ konuşma yapacak. Fiba Holding A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Murat Özyeğin ve Akfen Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın’ın da aralarında olduğu diğer isimler de ‘yeni nesil liderler’in özelliklerini anlatacak.

Haberin Devamı

KRİZ KAHİNİ DE ORADA OLACAK

Bursa Valisi Şahabettin Harput’un ev sahipliği yapacağı etkinliğe, dünyadaki ekonomik gelişmeleri önceden tahmin etmesi nedeniyle “kriz kahini” olarak tanınan, New York Üniversitesi profesörlerinden dünyaca ünlü ekonomist Nouriel Roubini’nin yanı sıra Başbakan Yardımcısı Ali Babacan ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek de katılacak.

Google’dan canlı yayın

Londra’da yaşayan ünlü modacı Hüseyin Çağlayan’ın Mavi için hazırladığı koleksiyon, Emirgan’daki Sabancı Müzesi içinde yer alan The Seed’de tanıtıldı. Davet, iş, sanat ve moda dünyasının ünlü isimlerini bir araya getirdi. Tanıtım, Google’dan da canlı olarak yayınlandı.

Bebeğe fötr şapka

Avrupa ve Amerika’da aldığı ödüllerle adından söz ettiren Derin Design’ın sahibi Aziz Sarıyer’in kızı Dilruba Sarıyer, avukat Levent Çelepçi’yle evlenerek bekarlığa veda etmişti. Bu evlilikten ‘Sen’ adını verdiği bir oğlu olan Dilruba Hanım, önceki gün Bebek’te görüntülendi. Sen fötr şapkasıyla dikkat çekerken, Dilruba Sarıyer’in de doğum kilolarından kurtulduğu gözlendi.

Haberin Devamı

Petrol devinden teşekkür

Tunç Petrol’ün sahibi Tuncay Azaphan ve oğlu Dinçer Azaphan, Shell Avrupa ve Afrika Başkanı Tim Ford ile Jacek Dziembaj’ı Türkiye’de ağırladı. Yılda bir kez Türkiye’ye gelerek Shell istasyonlarını gezen ikili, başarılarından dolayı baba-oğula teşekkür ederek Tunç Petrol’e plaket verdi.

Hollywood yıldızı gibi

Yeşilköy’deki Çınar Otel ile Nişantaşı’ndaki Bentley Otel’in sahibi Enis Çiftçi’nin eşi Reyhan Çiftçi, önceki gün Nişantaşı’nda görüntülendi. Sarı saçları ve düzgün fiziğiyle film yıldızlarını andıran Çiftçi, uzun deri paltosu, mini elbisesi ve çizmeleriyle gözleri üzerine çevirdi.

Eğlencenin adresi

Acarlar İnşaat’ın sahibi Metin Acar, Beykoz’daki AcrLoft AVM’nin içinde Funloft adlı bir eğlence merkezi açtı. 10 milyon TL’ye mâl olan ve her yaş grubuna hitap eden Funloft’ta Playground’dan bowling’e 50 farklı oyun var. Aileler ve çocuklar için farklı aktivitelerin bulunduğu FunLoft, şimdiden çocuklu ünlülerin buluşma noktası oldu.

Haberin Devamı

İstanbul meyhaneleri belgesel oldu

İstanbul meyhaneleri, belgesele konu oldu. Hazırlığı bir yıl süren “İstanbul Meyhaneleri - Vuslatın Başka Âlem” adlı belgesel için Aydın Boysan’dan Murat Belge’ye rakı ve meyhane kültürüyle ilgili çok sayıda isim kamera karşısına geçti. Halk Plajı Fikir Ofisi ve Yeni Rakı’nın desteğiyle çekilen belgesel, bugün Ses Tiyatrosu’nda gösterilecek, daha sonra da DVD olarak raflardaki yerini alacak.

Yazarın Tüm Yazıları