Padişahın Evi’nin kapıları açıldı

Padişahın Evi: Topkapı Sarayı Harem-i Hümayunu Sergisi, Topkapı Sarayı’nın Has Ahırlar bölümünde ziyarete açıldı.

Haberin Devamı

Topkapı Sarayı Müzesi Müdürlüğü tarafından hazırlanan, BKG ve TAV Havalimanları’nın sponsorluğunu üstlendiği serginin açılış kurdelesi, Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, TAV Havalimanları Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın ve İcra Kurulu Başkanı Sani Şener, Bilkent Kültür Girişimi Murahhas Üyesi Orhan Hallik ve Fener Rum Patriği Bartholomeos tarafından kesildi. Aralarında Osmanlı hareminde kullanılan eşyaların yanı sıra müzik enstrümanları ve mücevherlerin de bulunduğu 300’e yakın eserin yer aldığı sergi, 15 Ekim’e kadar görülebilecek.

Parti zamanı

McDonald’s restoranları, ünlü DJ’leri ağırlıyor! DJ Uhr 17 Haziran günü Kuşadası’nda, Oben Budak 1 Temmuz’da Didim’de, BeeGee 14 Temmuz’da Bodrum-Gümbet’te, DJ Murat Uncuoğlu 26 Ağustos’ta Antalya Gazi Bulvarı’nda ve Ozan Çolakoğlu da 2 Eylül’de Marmaris’te McDonald’s restoranlarının DJ kabinlerine girecek.

Haberin Devamı

10. yıl albümü

Reina, 10’uncu yılı için hit şarkılardan oluşan bir albüm hazırladı. Mekânın müzik direktörü Ufuk Akyıldız’ın imzasını taşıyan “Reina 10 Years – Special” adlı albümde Tarkan, Sezen Aksu, Ajda Pekkan, Gloria Gaynor, Rachid Tahan’ın da şarkıları var.

Genç yetenekler tasarladı


Tasarımcı İdil Tarzi’nin Okan Üniversitesi’yle birlikte hayata geçirdiği “De Nimes Efsanesi” enstalasyonu ile genç modacıların “Denim” konseptli tasarımları beğeniye sunuluyor. Sekiz genç yeteneğin “Yeşilime Dokunma”, “Özgür Cuma”, “Stil İkonları” ve “Denim ve Evim” konseptlerinde oluşturdukları tasarımları bugün İstinye Park’ta görebilirsiniz.

Yazarın Tüm Yazıları