Organikçiye her gün bayram

İstanbul’un 11’inci organik pazarı bugün Tuzla’da açıldı. Ama diğerlerinden bir farkı var: Haftada bir gün değil, her gün açık.

Haberin Devamı

Tuzla Belediyesi ve www.manavim.com işbirliğiyle hizmete giren İstanbul’un en yeni organik pazarı, tüm hafta boyunca açık olacak. Tamamı güvenli ve sertifikalı organik ürünler, Tuzla Belediyesi’nin denetiminde satılacak. Çarşının yeri, Rauf Orbay Caddesi’nde. Tam Deniz Harp Okulu kavşağında. 24 saat güvenlik hizmeti, içinde 6 dükkan, bu dükkanlarda satılacak yaklaşık 300 çeşit ürün, soluklanmak için kafeterya, çocuklar için oyun parkı, dinlenme alanları, süs havuzu ve kahvaltı alanları var. Açılış 14:00’te.

Organikçiye her gün bayram 

BAŞKA NERELERDE VAR


İSTANBUL
Maltepe, Kadıköy, Şişli, Zeytinburnu, Beylikdüzü, Bakırköy, Silivri, Kartal, Kasımpaşa, Fatih

Haberin Devamı

ANKARA
Ayrancı

İZMİR
Karşıyaka Bostanlı

BURSA
Nilüfer

SAMSUN
İlkadım

ANTALYA
Cam Piramit

 

 


VİTRİNDE GÖRDÜM

 

 Organikçiye her gün bayramOrganikçiye her gün bayram

Organikçiye her gün bayramOrganikçiye her gün bayram

 

Angara bebeleri, bu tişörtleri gördünüz mü

 

Mavi’nin şehirler koleksiyonu büyüyor. İstanbul ve İzmir’in ardından Ankara’nın da artık kendine özel bir koleksiyonu var. 5’i kadın, 5’i erkek olmak üzere toplam 10 modelden oluşan Mavi Ankara Koleksiyonu’nda; Ankaralılara özgü kavramlar ve özellikler kullanılmış. Erkek tişörtlerinde başrolü, “Mecliste inecek var”, ”Angara bebesi”, “La bir nota değil yaşam biçimidir”, “Hocam bi ODTÜ” gibi terimler alıyor. Kadın tişörtlerinde ise Ankara kedisi hakimiyet kurmuş.

 

 

Haberin Devamı

AVM’LERDE NELER OLUYOR

 

Öfkeli kuşlar Bakırköy’de

 

Organikçiye her gün bayram 

Fenomen oyun kahramanları Angry Birds, İstanbul Bakırköy’deki Marmara Forum’da hayranlarıyla buluşuyor. Devasa sapanlarla Angry Birds oynamak, sürpriz hediyeler kazanmak ve keyifli vakit geçirmek için, yarın 14:00’te AVM’de olun. \

 

 

Türkan Şoray Kayseri’de

 

Türk sinemasının Sultanı Türkan Şoray, yarın (27 Nisan), Kayseri Park AVM’de. Kitaplarını imzalayıp hayranlarıyla bol bol fotoğraf çektirecek. Buluşma saati 14.00. 28 Nisan’a kadar Türkan Şoray fotoğraflarından oluşan sergiyi de gezebilirsiniz.

 

 

Volkswagen Passat Pendik’te

 

Organikçiye her gün bayram

 

Neomarin Pendik AVM, bahar kampanyasında pek çok hediye dağıtıyor. Büyük ödül ise Volkswagen Passat Otomobil. 15 Haziran’a kadar aynı gün içinde yapacağınız her 75 liralık alışverişte bir çekiliş hakkı kazanacaksınız. Diğer hediyeler arasında LG Led TV, Samsung Galaxy Mini Cep telefonu var.

 

 

Haberin Devamı

Tülin Şahin Ankara’da

  

Organikçiye her gün bayram

 

Tülin Şahin da yarın Ankara’de; Gordion AVM’de. 15:00-17:00 arasında kadınlarla sohbet edecek, kitaplarını imzalayacak. 10 mağazadan seçeceği, kendi kişisel stilini yansıtan ürünlerle yaptığı kombinasyonları ve stil önerilerini paylaşacak. 50 lira üzeri alışveriş yapan ziyaretçilerden ilk 100 kişi, Tülin Şahin’in imzalı kitabına sahip olacak.

 

 ÇARŞILAR YARIŞIYOR

/images/100/0x0/55ea5331f018fbb8f87884f7 

 Sanalpazar.com ve İFSAK işbirliğinde düzenlenen “Türkiye’nin Çarşıları” temalı fotoğraf yarışması başladı. Herkese açık olan yarışmayla, Türkiye’nin dört bir yanındaki tarihi çarşıların fotoğraflanmasının yanı sıra ülkedeki geleneksel ticarete dair görsel bir bellek oluşturulması amaçlıyor. Jüride İzzet Keribar, İbrahim Zaman, Gültekin Çizgen gibi isimler var. Birinci seçilen yarışmacı 5 bin, 2’nci 4 bin, 3’üncü ise 3 bin lira ödül kazanacak. Katılmak isteyenler, www.sanalpazar.com/turkiyenincarsilari adresinde yer alan katılım formunu doldurarak çektikleri fotoğrafları 4 Ekim 2013 tarihine kadar İFSAK - Sayın Zeynep Günay, İstiklal Caddesi, Ayhan Işık Sokak, No: 32/2 Beyoğlu/İstanbul adresine iletebilir.

 

 

Haberin Devamı


http://twitter.com/alısveriscadisi


 

Yazarın son yazıları

#23 Nisan 2013 Vitrinden son haberler
#19 Nisan 2013 Bana festivalini söyle sana ne giyeceğini söyleyeyim
#15 Nisan 2013 Çakma Lacoste ile Nike sergi açtı
# 12 Nisan 2013 Sizin imdat çekiciniz hangisi?
# 5 Nisan 2013 Tatil alışverişi rehberi
# 1 Nisan 2013 Siyasetçiler de Alışveriş Cadısı’nı okumalı

 

YAZARIN TÜM YAZILARI İÇİN >>

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Yazarın Tüm Yazıları