Oğlunun dükkanında hesabı ödedi

Mesut Yılmaz’ın oğulları Hasan ve Yavuz Yılmaz, Nişantaşı-Atiye Sokak’ta Quick China adında bir restoran açmıştı.

Haberin Devamı

Çok geçmeden aynı sokakta Elio adında bir de İtalyan restoranı açan Yılmaz kardeşler, geçtiğimiz hafta da Sedef Adası’nda Elio’nun yazlık şubesini hizmete sokmuştu. Mesut-Berna Yılmaz çifti de oğullarına destek olmak için adada bir davet vermişti. Berna Yılmaz’ı önceki gün Nişantaşı’ndaki Quick China’da gördüm. Oğlu Yavuz Yılmaz, Ahmet-Süreyya San çifti ve Burak Kut’la aynı masada oturuyordu. Gecenin sonunda garson hesabı getirdi, Berna Hanım da “Burası benim oğlumun yeri” demeden hesabı ödedi. Durumu geç fark eden Yavuz Yılmaz “Bundan sonra ben de evde yediğim dolmaların parasını ödeyeceğim” diyerek annesine sitem etse de, Berna Hanım bu tutumuyla oradaki herkesin takdirini kazandı.

Çeşme’de yaz başlıyor

Siren Ertan-Gökhan Çarmıklı’nın sahibi olduğu 7800 Çeşme’de bugün “yaza merhaba” partisi var.
Çiftin İstanbul ve İzmir’deki yakın arkadaşlarıyla Çeşme müdavimlerinin katılacağı partide Postacıoğlu Hukuk Bürosu’nun sahibi Avukat Ethem Postacıoğlu da 60’ıncı doğum gününü kutlayacak.
Partiye katılanlar, Çeşme’nin ve eğlencenin tadını doyasıya çıkaracak.

Haberin Devamı

Pavyon eğlencesi Kıbrıs ve Bodrum’da

Cenk Eren’in eğlence dünyasına kazandırdığı My Pavyon, İstanbul’dan sonra bu yaz Bodrum ve Kıbrıs’ta da müdavimleriyle buluşuyor. My Pavyon eğlencesini Kıbrıs Rocks Otel’e taşıyan Eren, bu gece Bodrum Bianca Beach’deki My Pavyon’da sahneye çıkacak. Cuma ve cumartesi günleri My Pavyon sahnesinde olacak Eren’in yanı sıra bu yaz Tanyeli de dans şovuyla nefesleri kesecek.

3. albüm çıktı

Eğlencesinin yanı sıra müziğiyle de Pascha, Cafe Del Mar, Buddha Bar gibi dünyanın önde gelen mekanları arasına giren, Türkiye’nin en gözde eğlence merkezlerinden Reina’nın “Reina 3” adlı yeni albümü çıktı. Reina’nın DJ’i Ufuk Akyıldız’ın hazırladığı albümde hem dünyanın dört bir yanından şarkılar hem de Türkçe popüler müziğin hitleri yer alıyor.

DJ David Şaboy’la müzik ve eğlence

İ stanbul’un popüler adresi KafePi, bu yaz Çeşme’nin en güzel koyu Aya Yorgi’de açtığı KafePi Beach Club ile yaz gecelerine renk katıyor. Mekânda bu gece Fedde Le Grand ve David Morales gibi dünyaca ünlü DJ’lerle aynı sahneyi paylaşan DJ David Şaboy performans sergileyecek.

Yazarın Tüm Yazıları