Mutlu Son

Aziz-Ferda Sarıyer çiftinin kızları Dilruba Sarıyer ve Avukat Levent Çelepçi, Hotel Les Ottomans’da yapılan törenle evlendi.

Haberin Devamı

Beşiktaş Belediye Başkanı İsmail Ünal’ın kıydığı nikah töreni ile hayatlarını birleştiren çiftin nikah şahitliklerini Müge Demir, Derin Sarıyer ve Erhan Türkoğlu yaptı. 200 davetlinin katıldığı düğün töreninin ardından çift, balayı için St. Tropez’e uçtu.

Cuma buluşması

Jack Daniel’s’ın organize ettiği ‘Jack Friday’ davetine ünlü işadamı Rahmi Koç da katıldı. DJ’ler ve performans ekiplerinin renklendirdiği gecede Koç maskot kızlarla fotoğraf çektirdi.

Siren ve Deniz’den özel tasarım

Lüks ile çikolatanın buluştuğu marka Godiva, çok özel bir hediye kutusuyla “yaza merhaba” dedi. Siren Ertan Çarmıklı’nın Godiva’ya özel tasarladığı şık şal ile leziz çikolataları içeren ve sınırlı sayıda üretilen hediye kutuları, Godiva Nişantaşı mağazasındaki bir davetle tanıtıldı. Deniz Berdan’ın Penti için özel olarak tasarladığı mayo koleksiyonu da satışa sunuldu. Berdan’ın Suadiye’deki Penti mağazasında tanıttığı koleksiyon büyük beğeni topladı.

Haberin Devamı

Ormanda kahvaltı

Eczacıbaşı Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım’ın Zekeriya-köy’deki yeni projesi Ormanada, iş hayatının sevilen isimlerini renkli bir kahvaltıda bir araya getirdi. Davetin ev sahipliğini ise Eczacıbaşı Topluluğu CEO’su Dr. Erdal Karamercan üstlendi.

5. yaşa görkemli kutlama

Türkiye’nin en çok satan yat ve denizcilik dergisi Yacht Türkiye, Reina’da 5. yaşını kutladı. Carrera Gözlükleri sponsorluğunda düzenlenen geceye, cemiyet, şov ve sanat dünyasının ünlü isimleri katıldı. Davetin ev sahipliğini, Doğan Burda İcra Kurulu Başkanı Mehmet Y. Yılmaz, Yacht Türkiye Yayın Direktörü Murat Köksal ve Yayın Yönetmeni Eyüp Özel yaptı.

Eğitim ödülleri

Sakıp Sabancı Eğitim Ödülleri, geçtiğimiz gün Sakıp Sabancı Anadolu Lisesi’nde düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Törende bir konuşma yapan Türkan Sabancı, Sakıp Sabancı’nın “İyi yetişmiş gençler geleceğin teminatıdır” sözünü hatırlatarak iyi bir gelecek için eğitime verdikleri desteklerin artarak devam edeceğini söyledi.

Yazarın Tüm Yazıları