Mozart oldu

Neslihan-Ahmet Kozanoğlu’nun oğulları Başar Kozanoğlu, Mozart’ın ölümünün 220. yılı nedeniyle bir proje için Mozart kılığına girdi.

Haberin Devamı

Yayın hayatına yeni başlayan www.olalamagazine.com adlı e-dergi için objektifler karşısına geçen Kozanoğlu, kafasında beyaz peruğu, üzerindeki dönem kıyafetleriyle Beyoğlu sokaklarında kimi zaman keman çalarken, kimi zaman da beste yaparken poz verdi.

Kapanış günü defilesi

Arzu Kaprol, Paris Moda Haftası’nın kapanışında bugün Louis Vuitton, Miu Miu ve Elie Saab gibi dünyaca ünlü markalarla aynı adreste, 2011-2012 Sonbahar/Kış Koleksiyonu olan ‘Geleceğin Arkeolojisi’ni tanıtacak. Kaprol’ün Westin Hotel’de gerçekleşecek defilesinde, ünlü manken Jessica Stam’ın yanı sıra Ece Sükan, Tuğçe Kazaz, Sinem Güven ve Demet Şener de podyuma çıkacak.


İkizler tatilde

Vakko’nun veliahtlarından Rıfat El Hadef ve ikiz kardeşi Ediz El Hadef, hafta sonunda Kartalkaya’daki Dorukkaya Ski & Mountain Resort pistindeydi. Rıfat El Hadef, kayak yapmayı tercih ederken, Ediz El Hadef ise sonwboard’a bindi.

Haberin Devamı

Yaz aşkı değilmiş

Eski Emniyet Genel Müdürü Necati Bilican’ın oğlu Murat Bilican, geçtiğimiz yaz manken İlgi Gövsa ile sürpriz bir aşka yelken açmıştı. Herkes gibi ben de bu ilişkinin yaz aşkından öteye geçmeyeceğini düşünüyordum. Ancak sevgililer herkes gibi beni de yanılttı. Asmalımescit’teki Mor Meyhane’yi işleten İlgi Gövsa, önceki gün Mehmet Köymen’in Türk Böbrek Vakfı yararına gerçekleştirdiği İlkbahar Yaz Kreasyonu defilesinde podyuma çıktı. Gövsa podyumda yürürken Murat Bilican da cep telefonu ile sevgilisini görüntülüyordu.

İlk sergi

Bali Art Galeri’nin arka arkaya iki yıldır düzenlediği çağdaş sanat sergileri devam ediyor. Hakan ve Serkan Bali’ye ait galerinin Maçka’daki adresinde bugün, Mithat Şen’in “Sekmeler” isimli sergisinin açılışı var. Sergi, 27 Mart pazar gününe kadar gezilebilir.

Serdar Bilgili jüride

Türkiye Fotoğraf Sanatçısı Ödülleri, 7 Mayıs’ta sahiplerini bulacak. Yarışmanın jürisine Serdar Bilgili de dahil oldu. Başvuruların 15 Mart’ta başlayıp 15 Nisan’da sona ereceği yarışma için Bilgili, “Türkiye’nin her yerinden fotoğraf tutkunlarının bu ödüllü yarışmaya katılarak bakış açılarını bizlerle paylaşacağını umuyoruz” diyor.

Caz buluşması

Haberin Devamı

Beyoğlu’ndaki Tomtom Fun Aid’de bulunan Alt Caz, her ay caz ve cazın sıra dışı projelerine ve vazgeçilmez isimlerin akustik performanslarına ev sahipliği yapıyor. Alt Caz’da bugün ‘Karma Caz Buluşması” ile birbirinden farklı 10 caz sanatçısını konuk ediyor.

Yazarın Tüm Yazıları