Minik kalpler ‘Parla’sın

Parla Mücevher ile 15’inci yılını kutlayan Tuvana Okuma İstekli Çocuk Eğitim Vakfı (TOÇEV), “Minik Kalpler PARLAsın” adlı sosyal sorumluluk projesini hayata geçirdi.

Proje kapsamında bir araya gelen Ebru Uygun, İsmail Acar, Dilek Hanif ve Derin Mermerci; kolye, yüzük ve bileziklerden oluşan özel bir takı koleksiyonu hazırladı. Bu dört ünlü ismin tasarımları, önceki gün Parla Mücevher’in Akmerkez’deki mağazasında beğeniye sunuldu. Takıların satışından elde edilecek gelirin TOÇEV’e bırakılacağını söyleyen Parla Mücevher’in sahibi Sinem-Bülent Eriş çifti, konuklarına ürünleri bizzat tanıttı. Mücevhere olan tutkusuyla bilinen Buket Taşdelen, beğendiği bir kolyeyi satın aldı. Buket Hanım’a kolyesini Bülent Bey taktı.

Anlamlı takılar

Proje için tasarlanan ürünlerin özel hikâyeleri de davette konuklarla paylaşıldı. Verilen bilgiye göre ısmail Acar’ın Mevlana kavuğu şeklinde hazırladığı, üzerinde “Hz. Mevlana” yazan yüzük, karşılıksız sevgiyi, kardeşliği anlatıyor. Dilek Hanif’in tasarladığı abanoz ağacı üzerinde hareket eden çocuk figürlü kolye, zor şartlarda büyütülen bütün çocukların pırlanta değerinde olduğunu vurguluyor. Derin Mermerci’nin sonsuzluk işaretli bilezik ve kolyesi, sonsuz sevgiyi ifade ediyor. Ebru Uygun’un güneş altındaki dünya figüründen sallanan pırlantalar ise dünyaya tutunan pırlanta kalpli çocukları simgeliyor.

Ameliyat oldu
Modacı Seval Birinci, önceki gece Acıbadem Hastanesi’nde sinüzit ameliyatı oldu. Yaz aylarını Çeşme’de geçirdiğini ve denizden çıkıp saçlarını kurutmayı ihmal ettiğini söyleyen Birinci, bu nedenle sinüs kanallarında oluşan ödemin kafatasına kadar ilerlediğini, önceki gün de acil olarak ameliyata alındığını belirtti. Durumunun iyi olduğunu açıklayan Birinci, “Eğer ameliyat olmasaydım, durumum kötüleşebilirdi” dedi.

Resitalli tanıtım
Antik A.ş. tarafından 6 Aralık’ta düzenlenecek Osmanlı Sanat Eserleri Müzayedesi’nin tanıtımı, önceki gece bir piyano resitali ile gerçekleştirildi. Londra’da yaşayan ünlü piyanist Gülsin Onay’ın sahneye çıktığı gecede, Swissotel’de yapılacak ve Osmanlı Sarayı ressamlarından Zonaro’nun Kız Kulesi adlı tablosunun da satışa çıkacağı müzayede hakkında bilgi verildi. Antik A.ş.’nin sahipleri Nurcan-Turgay Artam çiftinin ev sahipliği yaptığı geceye katılanlar arasında ınci Aksoy, Hıncal Uluç, Zerrin Bilimer ve Mukaddes Akça da vardı.

Baba oğulun yemek keyfi
Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener, yoğun iş ve seyahat temposundan fırsat bulur bulmaz soluğu ailesinin yanında alıyor. ızmir’de yaşayan Özgener, geçtiğimiz hafta sonu ailesiyle birlikte Konak Pier Alışveriş Merkezi’ndeydi. Eşi Ayşe Hanım ve oğlu Cem alışveriş yaparken, o küçük oğlu Can’la birlikte Enis Habif’in sahibi olduğu Dükkan Steakhouse’da yemek yedi...

Misafirleri Kosta Rika Devlet Başkanı
Kosta Rika Devlet Başkanı Oscar Aries, ülkenin ıstanbul Fahri Konsolosu Serhan Süzer’in misafiri olarak dün ıstanbul’a geldi. Süzer Holding yöneticileri Serhan ve Baran Süzer kardeşler, bugün devlet başkanı ile önceden belirlenen programlarını uygulayacak, çeşitli temaslarda bulunacak. 1987 yılında Nobel Barış Ödülü’nü de alan Oscar Aries, yarın ise Ankara’ya gidecek ve Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’le görüşecek.
Yazarın Tüm Yazıları