Miniden vazgeçmiyor

Bodrum Havana Beach’te düzenlenen pazar konserlerinin son konuğu, Deniz Seki’ydi... Sevilen şarkılarıyla tatilcilere keyifli saatler yaşatan Seki, mini eteği ile de dikkat çekti.

Minik kutlama

Türkbükü Ship A Hoy Beach Bar’ın işletmecisi Cemal Yarar, oğlu Cem Yarar’ın 8’inci yaşgününü Oasis Marakesh Restaurant’ta kutladı. Türkbükü Q Jazz Bar’ın sahibi Mehmet Ali Açılmış ve çocuklarının da katıldığı kutlamada, Cem Yarar pastanın mumlarını babasıyla birlikte söndürdü.

Sualtı safarisi

5.Marmara Uluslararası Sualtı Görüntüleme Festivali, 1954’te kurulan Türkiye’nin ilk sualtı kulübü ve Dünya Sualtı Federasyonu (CMAS) üyesi olan Caddebostan Balıkadamlar Spor Kulübü tarafından geçtiğimiz hafta düzenlendi. Etkinlik bu yıl Gisad Dış Ticaret A.Ş ana sponsorluğunda gerçekleştirildi. Festival bünyesinde iki ayrı yarışma yapıldı: Önceden çekilen fotoğraf ve filmler arasından seçilen, serbest konulu çalışmalarıyla toplam 60 yarışmacının katıldığı kategori ve ‘Yaşayan Marmara’ Sualtı Görüntüleme adlı ikinci kategori... Dört yabancı ve altı Türk’ten oluşan jüri, iki gün süren değerlendirmede epey zorlandı. Yarışma sonunda Taci Yücedere, slayt geniş açı dalında birincilik ödülünü alan isim oldu.

Ünlü estetikçi kızını evlendirdi

Levent’teki Novita Estetik-Plastik Rekonstrüktif Cerrahi Anti Aging Merkezi’nin sahibi Nazım Durak’ın 25 yaşındaki kızı Nazlı Durak ile Hasan Fındık, önceki akşam Sunset Restaurant’ta gerçekleşen bir düğünle dünyaevine girdi. Yaklaşık bir yıl önce iş ortamında tanışan çiftin nikah şahitliğini Prof. Dr. Namık Kemal Baran, Prof. Dr. Harun Tatar, Prof. Dr. Mustafa Uzun İsmail, Emekli Orgeneral Sabri Deliç ve Tuğgeneral Bayram Karapınar yaptı. Estetik cerrahi alanında çalışan çiftin düğününde, konuklar oryantal Dora’nın dans şovuyla coştu.
Yazarın Tüm Yazıları