Milyoner eğlencesi

Dünyaca ünlü gece kulübü Billionaire Club, ikinci şubesini İstanbul’da açtı. Geceye dünya jet-set’inin önemli isimleri katıldı.

Haberin Devamı

Son yıllarda İstanbul’da dünyaca ünlü markaların mağazalarının yanı sıra birçok yabancı restoran, bar ve gece kulübünün şubeleri açıldı. Bunlardan bir kısmı kısa sürede popüler olurken, bir kısmı da sezon sonunu bile göremeden kapılarını kapadı.
1998 yılında İtalya’nın Sardunya adasında açılan ve kısa sürede dünya jet-set’inin favori gece kulübü haline gelen Billionaire Club’ın ikinci şubesi de İstanbul’da hizmete girdi. Mekân, şehrin finans merkezi konumundaki Levent’te bulunan Edition Otel’in içinde kapılarını açtı.
Önceki akşam düzenlenen açılış partisinde, Billionaire Club’ın kurucusu İtalyan işadamı Flavio Briatore’nin doğum günü de kutlandı. İş, sanat ve moda dünyasının ünlü isimlerinin katıldığı gece, renkli görüntülere sahne oldu.
Üç katlı kulübün orta katı Briatore’nin doğum günü partisine ayrılırken, alt kat rezervasyonla gelen müşterilere hizmet verdi. Üst kattaki VIP salona ise yalnızca pembe bileklik takan konuklar girebildi.
Flavio Briatore’nin DJ kabinine geçtiği ve yabancı müziklerin yanı sıra yerli şarkılar da çaldığı Billionare Club’da içkiler su gibi akarken, dev şişelerde şampanyalar patlatıldı. Gece, İtalya’dan gelen dansçı kızların şovlarıyla renklendi.

Haberin Devamı

Elton John eşliğinde Çin yemeği

İngiliz şarkıcı Elton John, dünya turnesi kapsamında Türkiye’ye geliyor. ‘Sir’ unvanlı şarkıcı, 5 Temmuz’da İstanbul’da, 6 Temmuz’da da Ankara’da sahneye çıkacak. Maçka Küçükçiftlik Park’taki konser MAP İletişim’in, Ankara Arena’daki konser ise Vokaliz’in organizasyonu ile düzenlenecek. Sanatçıyı “Club House” bölümünden izleyecek İstanbullu müzikseverler, konser öncesi Çin restoranı Dragon’un yemeklerini tadıp limitsiz içki servisinden yararlanma şansı elde edecek.

Sınırlı sayıda üretildi

Absolut, 10 yıllık bir çalışmanın ardından yeni votkası Elyx’i gün yüzüne çıkardı. Tamamen el yapımı olan Absolut Elyx, Türkiye’ye diğer ülkelerde olduğu gibi sınırlı sayıda getirilecek ve sadece seçkin mekânlarda bulunacak.

7 Numara Koç’a emanet

İşletmeci Kemal Koç, Nişan-taşı’ndaki Komşu Kebap’ı kapattıktan sonra emekliye ayrılmıştı. Gelen teklifler üzerine yeniden işbaşı yapmaya karar veren Koç, Etiler’de hizmete giren No Seven Steak House ile işletmeciliğe dönüş yaptı.

Haberin Devamı

Spor ve eğlence

Geleneksel Kaya Baban Ligi Yarışları, bu yıl 6’ncı kez düzenleniyor. 26-27 Mart’ta ikinci ayağı koşulan Kaya Baban Ligi Engel Atlama Yarışmaları’nın finali, bugün Maslak’taki İstanbul Atlı Spor Kulübü’nde yapılacak. Organizasyon, ödül töreninin ardından İzzet Öz’ün hazırladığı parti ve Hot Kıtır’ın şovuyla renklenecek.

Nostalji geceleri

Cumartesi akşamları Portofino Stage’de sahne alan Ferdi Özbeğen, kendisini dinlemeye gelenleri geçmişe doğru keyifli bir yolculuğa çıkarmaya devam ediyor. Özbeğen, bu nostaljik gecelerde ünlü isimleri de ağırlıyor.

Yazarın Tüm Yazıları