Maçka’da yeni yaşam

Astaş Holding/Bemes Yapı ve Armani/Casa’nın ortak çalışmasıyla hayata geçen Maçka Residences projesi, önceki gün düzenlenen bir davetle kapılarını açtı.

Haberin Devamı

Armani/Casa Başkanı Fabrice Gouffran, Astaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Aşçı, Kempinski Residences Başkan Yardımcısı Eyüp Babür ve Bemes Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Alkan’ın kurdele kesimiyle gerçekleşen açılışa iş, sanat, siyaset ve spor dünyasının ünlü isimleri katıldı. Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker ile Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış’ın da konuşma yaptığı açılış, DJ Dorian Loves’in performansı ve Sherry Dyanne’nın şarkılarıyla renklendi.

İspanyol aşkı

Süzer Holding’in çapkınlıklarıyla ünlü veliahtlarından Baran Süzer, son olarak İspanyol Elizabeth Maas ile flört ediyordu. Maas ile yollarını üç ay önce ayıran Süzer, önceki gün Nişantaşı’nda esmer bir güzelle görüntülendi. Öğrendiğim kadarıyla Baran Süzer’in Beymen Brasserie’de baş başa yemek yediği esmer güzel de Elizabeth Maas gibi İspanyol’muş...

Haberin Devamı

Çocuklar için bir kapı da onlar açtı

Yöneticileri arasında Nevbahar Koç, Merve Gürsel ve Sevgi Toprak Tunga’nın da bulunduğu Açık Kapı Sosyal Sorumluluk Derneği, 2009 yılında başlattığı “Koruyucu Ruh Sağlığı Projesi”ne destek sağlamak amacıyla önceki gün Kanyon AVM’deki Harvey Nichols’ta bir etkinlik düzenledi. Demet Sabancı Çetindoğan’ın ev sahipliğinde, “Bir kapı da siz açın” sloganıyla düzenlenen etkinlikte, sanatçı Elvan Alpay’ın desen tasarımını yaptığı, sınırlı sayıda üretilen “Scent 06 Reed Diffuser II” isimli oda kokusunun tanıtım ve satışı yapıldı. Satışlardan elde edilen gelirin tamamı, sosyal haklardan yoksun çocuklar için kullanılacak.

 

 

 


 

Yazarın Tüm Yazıları