Kuum’da düğün

TAV Havalimanları ıcra Kurulu Başkanı Sani şener’in inşaat mühendisi oğlu Ozan şener, önceki gece mimar Hale Akdemir ile Bodrum-Türkbükü’ndeki Kuum Otel’de evlendi.

Haberin Devamı

Konsepti deniz, midye ve kumdan oluşan düğün töreninin organizasyonunu Bettina Machler ve Candan Kramer’in sahibi olduğu B&C Atelier d’Ambiance firması yaptı. Düğünde Hale Akdemir, Elie Saab’tan bir gelinlik, Ozan şener ise Gucci marka bir damatlık giydi. Çiftin nikâh şahitliklerini Devlet Bakanı Faruk Özak, Hamdi Akın, Sadri şener ve Fuat Akova yaptı. Hale-Ozan şener çifti, balayı için tekneleriyle Güney Fransa sahillerine gideceklerini söyledi.

Onlar için yaz bitmiyor

Aslışah Alkoçlar, yazı Bodrum-Torba’da babası Ender Alkoçlar’a ait olan La Boutique Alkoçlar Oteli’nde geçiriyor. Aslışah’a, Conrad Otel’in sahibi Batu Aksoy ile evli olan ablası Neslişah da eşlik ediyor. Evlendikten sonra magazin sayfalarında görünmemeye dikkat eden Neslişah ile kardeşi Aslışah, tatilin keyfini doyasıya çıkarıyorlar.

Haberin Devamı

İki güzelle yatta

Dünyaca ünlü mayo markası Zeki Triko’nun sahibi Zeki Başesgioğlu’-nun büyük oğlu Yılmaz Başesgioğlu, Türkbükü’nde tatil yapıyor. Yılmaz Bey, geçtiğimiz gün süper lüks yatını Türkbükü sahillerine demirledi. Kendisine eşlik eden iki Ukraynalı modelle birlikte denizin ve güneşin tadını çıkaran Başesgioğlu, Bodrum’un eğlence dolu gecelerinde de boy göstermeye devam ediyor.

Miam’ın müdavimi

Türkbükü’nde hizmet veren Miam Restaurant’ın müdavimleri arasında ünlü isimler de var. Müdürlüğünü gece hayatının tanınmış işletmecilerinden Garo Nişan’ın yaptığı, Haluk Bingöl’ün sahibi olduğu restoranın daimi müşterilerinden biri de Erhan Yazıcıoğlu. Ünlü sunucu, geçtiğimiz gün yine burada yemek yedi ve Nişan ile bir süre sohbet etti.

Yazarın Tüm Yazıları