Kordon artık perşembeleri

Bilmem fark ettiniz mi? Geçtiğimiz salı günü Kordon yayınlanmadı.

Haberin Devamı

Artık sadece perşembe günleri yayınlanacak. Haftada 2’den 1’e indi. Umarım bana kızmazsınız. Çünkü itiraf ediyorum ki, bunu ben istedim. ‘Üzerimde o kadar çok iş var ki, imdat, artık hiçbir şeye yetişemiyorum’ dedim, ‘Kordon’u sadece Perşembe günleri yayınlayalım.’ Bu oyun, benim de sevdiğim bir oyun ve gönderdiğiniz mail’lerden çok keyif alıyorum. Fakat hiçbir şeye ‘Hayır’ diyemediğim için üzerime binen işlerin sayısı günden güne artıyor. Bu arada sizin mail’leriniz de artıyor.

Benim de keçileri kaçırmama ramak kalıyor. Allah aşkına, 13 bin mail’le benim baş etmeme imkan var mı? Ben tek tabancayım, acıyın bana. Bir şeylere dur dememin zamanı geldi. Beni anlıyorsunuz değil mi? Sinir olmuyorsunuz değil mi? Ben hep masa başı çalışmak istemiyorum. Haber de yapabilmek istiyorum, farklı röportaj konuları bulmak istiyorum. Fakat hiçbir şeye vaktim olmuyor. Anlayışınızdan dolayı size teşekkür ediyorum. Allah herkese sizin gibi okurlar nasip etsin diyorum.

1- CİNSİYET...
2- YAŞ...
3- İŞ...
4- BENİ TANIMALISIN ÇÜNKÜ...
5- NASIL BİRİNİ ARADIĞIMI ANLAMAN İÇİN ...
6- VAZGEÇEMEYECEĞİM 5 ŞEY...
7- EN SEVDİĞİM AŞK FİLMİ SAHNESİ...
8- EN SEVDİĞİM ALBÜM/ ŞARKI/ ŞARKICI...
9- BUGÜNE KADAR SÖYLEDİĞİM EN BERBAT YALAN...
10- EN BEĞENDİĞİM ÜNLÜ...
11- EN SEVDİĞİM KİTAP...
12- YATAK ODAMDA ...
13- EN RAHATSIZ OLDUĞUM AN...

ERKEK

hammer_120@hotmail.com

RUMUZ: HAMMER

Yaş:
27. İş: Ziraat mühendisi. Beni tanımalısın çünkü: Kendimi övmekte zorlanıyorum. Bulamadım yazacak bir şey. Beni hayal etmekten başka şansın yok! Nasıl birini aradığımı anlaman için daha fazlası: Hayal etmeye başladıysan, tamamdır. Dalgacı bir adam değilim. Ortalıktaki erkeklere de benzemediğimi söyleyebilirim. Vazgeçemeyeceğim 5 şey: Deniz, televizyon, arabalar, sigara ve bira. En sevdiğim aşk filmi sahnesi: Selvi Boylum Al Yazmalım. Bugüne kadar söylediğim en berbat yalan: ‘Sen benden çok daha iyilere layıksın!’ En beğendiğim ünlü: Angelina Jolie, Meg Ryan. En sevdiğim kitap: Suç ve Ceza. Yatak odamda: Salonu yatak yaptığım için kocamaaan bir yatak, minderler, televizyon ve müzik seti var. En rahatsız olduğum an: Bana yalan söylendiğini hissettiğim an.


gercekciol@yahoo.com

RUMUZ: EAGLE

Yaş:
42. Beni tanımalısın çünkü: Hiçbir kelebek tek başına yaşayamaz. Severken hiçbir böcek, hiçbir kuş yalnız değildir. Ölümdür tek başına yaşanan. Aşk iki kişiliktir. Nasıl birini aradığımı anlaman için daha fazlası: Yaşam bir armağandır yaşamasını bilene. Yaşam bir güzelliktir şükredene. Yaşam bir mücadeledir savaşana. Yaşam bir trajedidir yüzleşene. Yaşam bir hedeftir başarana. Yaşam bir maceradır cüret edene. Vazgeçemeyeceğim 5 şey: Prensiplerim, kadınlar, temizlik, telefon ve deniz. En sevdiğim aşk filmi sahnesi: Bridges of Madison. En sevdiğim albüm/ şarkı/şarkıcı: Sezen Aksu. Bugüne kadar söylediğim en berbat yalan: Son derece rüküş ve zevksiz giyinmiş bir kadına, ‘Bugün çok şıksın’ demek zorunda kalmıştım. En beğendiğim ünlü: Bu sayfayı hazırlayan kadın! En sevdiğim kitap: Da Vinci Şifresi. Yatak odamda: Müzik, mum, büyük bir yatak, yastıklar ve ben varım. En rahatsız olduğum an: Bulunduğum ortamda fazlalık olduğumu hissettiğim an.

Haberin Devamı

dentmania@mynet.com

RUMUZ: CARPE DİEM

Yaş:
28. İş: Diş hekimi. Beni tanımalısın çünkü: İlk başta kimseye öyle aman aman çekici gelmem. Ama ön yargılı değilsen, seninle yatak fantezileri için bir arada olmadığımı anlarsın. Nasıl birini aradığımı anlaman için daha fazlası: Başkalarını da düşünen, empati yapabilen biri olman gerekir. En önemlisi de; bırak bugüne yaşayalım.Yarını bugünden yaşamaya çalışan kadınlardan hoşlanmıyorum. Vazgeçemeyeceğim 5 şey: Özgürlük, ailem, müzik, fotoğraf, olursa eşim. En sevdiğim albüm/ şarkı/şarkıcı: Sezen Aksu, Alihan Samedov ve Candan Erçetin. En beğendiğim kitap: Dan Brown, Da Vinci Şifresi. Yatak odamda: Hayallerim, müzik ve ben var. En rahatsız olduğum an: Geleceği bugünden yaşayan kadınların taarruzuna uğradığım an.


eskulape@mynet.com

RUMUZ: IMAGINE

Yaş:
23. İş: Öğrenci. Beni tanımalısın çünkü: İyi hayal kurarım. Empati yeteneğim vardır, karşımdakini hissederim. Vakit ayırır, kafa yorarım. Hatta gerekirse psikolojik danışmanlık bile yaparım. Esprilerim fena sayılmaz. Bir de acayip affediciyim. Yetmez mi? Nasıl birini aradığımı anlaman için daha fazlası: Garip şeylerin bile koleksiyonunu yaptığımı bilmen gerekir. Ve beni dinlemen. Akvaryumumdaki balıkların ismini öğrenirsen de fena olmaz! Vazgeçemeyeceğim 5 şey: Gülümsemek, tad almak, inanmak. Bugüne kadar söylediğim en berbat yalan: ‘Evdeyim, sınava çalışmam lazım.’ En sevdiğim kitap: Minik öyküler severim. Yatak odamda: Kafa dinleyebiliyorum. En rahatsız olduğum an: Sevdiğim bir şeylerin elimden kayıp gittiğini fark ettiğim an.


bizy@tnn.net

RUMUZ: İKİZLER

Yaş:
24. Beni tanımalısın çünkü. Binlerce ruh halini içinde barındırabilen biriyim.Tipik ikizler burcuyum. Nasıl birini aradığımı anlaman için daha fazlası: Sahile in, herhangi bir geminin limana nasıl usulca yanaştığını izle. Bu yeterli. Vazgeçemeyeceğim 5 şey: Yazmak, vazgeçememek, sakalım, hayallerim ve merakım. En sevdiğim aşk filmi sahnesi: Amy’i İzlemek filminde lezbiyen olan karakterin erkek karakterle öpüşmesi. En sevdiğim albüm/ şarkı/ şarkıcı: REM, Losing My Religion. Bugüne kadar söylediğim en berbat yalan: ‘Yalan söylemiyorum.’ En beğendiğim ünlü: Semih Saygıner. Zaten ona benzediğimi söylerler. Yatak odamda: Dağınıklığı körükleyebilecek her şey mevcut. En rahatsız olduğum an: Kalabalık yerlerde kendimi yalnız hissettiğim an.


KADIN

anapple@mynet.com

RUMUZ: AN APPLE

Yaş:
28. İş: Finans uzmanı. Beni tanımalısın çünkü: Geçmişten bugüne taşıdığın kadınlardan farklıyım. Ben yarınlara birlikte gidilecek olanım. Nasıl birini aradığımı anlaman için daha fazlası: Yeşil gözlerimi sana diktiğimde, ‘İşte bu ya. Aradığım kadın bu kadın!’ diyebilmelisin. Zorlama yok, böyle hissetmelisin. Güzel, sempatik, özgüveni tam bu dünya şekeri kızın, hayatta başına gelen en iyi şey olduğunu düşünmelisin. Vazgeçemeyeceğim 5 şey: Kedim, kitaplarım, fotoğraf makinem, dalış yapmak ve deniz. En sevdiğim aşk filmi sahnesi: Şimdilik yok ama birlikte yaşayacağımız olanın hayali var. En sevdiğim albüm/ şarkı/ şarkıcı: Ben dans etmeyi severim. Dans edebileceğim her şarkı iyidir. Bugüne kadar söylediğim en berbat yalan: Hepsi kabus gibiydi. En sevdiğim kitap: Otobiyografi ve biyografi severim. Yatak odamda: Saten çarşaflar, mumlar ve kedim var. En rahatsız olduğum an: Orada istenmediğimi fark ettiğim an.


fulyam@freenet.de

RUMUZ: FULYAM

Yaş:
29. İş: Yönetici sekreteri. Beni tanımalısın çünkü: Küçük bir kız çocuğu gibi masum, bütün erkekleri baştan çıkaracak kadar cazibeli, patronuna her dediğini yaptıracak kadar kurnaz, bütün arkadaşlarını peşinden sürükleyecek kadar çılgınım. Nasıl birini aradığımı anlaman için daha fazlası: Tutkulu musun? Sen de şeytan tüyü var mı? Esprili misin? Beni güldürebilir misin? O halde doğru adamsın. Vazgeçemeyeceğim 5 şey: Özgürlüğüm, kişiliğim, kaset cd ve kitaplarım, aşk. Ha bir de seks! En sevdiğim aşk filmi sahnesi: Pearl Harbour. En sevdiğim albüm/ şarkı/ şarkıcı: Tarkan ve Sezen Aksu. Bugüne kadar söylediğim en berbat yalan: ‘Yatakta harikasın. Çok zevk aldım!’ En beğendiğim ünlü: Okan Bayülgen. En sevdiğim kitap: Psikoloji ve felsefeyle ilgili kitaplar. Yatak odamda: Ateşli bir kadını barındıran kocaman bir yatak, tutku ve seks var. En rahatsız olduğum an: Kendimi kaybettiğim zamanlar. Sorma ne zaman diye!


simdilikyabancı@hotmail.com

RUMUZ: DOGRU KADIN

Yaş:
24. İş: Reklamcı. Beni tanımalısın çünkü: Tebessüm ediyorum ama yeri ve zamanıysa küfür de ediyorum! El yapımı biblo değilim. Çocuk gibi olabiliyorum ve hala arkadaşlığa inanıyorum. Nasıl birini aradığımı anlaman için daha fazlası: Gizemli, zor ve sıkı bir konuşmacı olsun ki, ondan vazgeçemeyeyim. Vazgeçemeyeceğim 5 şey: Uyku, sigara, annem, kurallarım ve ben. En sevdiğim aşk filmi sahnesi: Üzgünüm ben aşk filmi sevmem. En sevdiğim albüm/ şarkı/ şarkıcı: Leman Sam. Bugüne kadar söylediğim en berbat yalan: ‘Senin üzülmeni istemiyorum, kafam karışık, zamana ihtiyacım var.’ En sevdiğim kitap: Kızıla Boyalı Saçlar. Yatak odamda: Kitaplarım, duvar yazmalarım, dualarım, gece yarısı notları, yatağım bir de ben varım. En rahatsız olduğum an: Yanında huzur bulamadığım biriyle sohbet etmek ve onu dinler gibi yapmak.


nefertar11@yahoo.com

RUMUZ: AYYÜZLÜ

Yaş:
41. İş: Yönetici. Beni tanımalısın çünkü: Boyum ortanın biraz üzeri, bedenim sağlam yapılı, yüzüm dolgun, tabiatım neşeli ve hüzünlü arasındadır. Bu satırları yazan kadın oldukça ateşli ve sıcakkanlıdır! Nasıl birini aradığımı anlaman için daha fazlası: Ruhlarımız en gizli taraflarını birbirine o kadar açmalı ki, kendimden çok sana güvenecek hale gelmeliyim. Vazgeçemeyeceğim 5 şey: Ailem ve işim. En sevdiğim aşk filmi sahnesi: Postacı Kapıyı İki Kere Çalar filmi. En sevdiğim albüm/ şarkı/ şarkıcı: Kitaro Bugüne kadar söylediğim en berbat yalan: Çooook. En beğendiğim ünlü: Robin Williams, Mehmut Günsur. En sevdiğim kitap: Da Vinci Şifresi. Yatak odamda: Kitaplarım ve tüm dağınıklığım var. En rahatsız olduğum an: Cimri bir adamla çıkmak.


kulkedisi225@hotmail.com

RUMUZ: SİNDRELLA

Yaş:
30. İş: Boş işlerle uğraşıyorum. Beni tanımalısın çünkü: İlginç biriyimdir, her yerde bulamazsın. Nasıl birini aradığımı anlaman için daha fazlası: Bana karşı samimi ve doğal davran. Karizmatik görünmek için kendimi parçalama. Hiçbir konuda kendini kasma. Vazgeçemeyeceğim 5 şey: Ailem, henüz tanımadığım sevgilim, kişiliğim, hayallerim. En sevdiğim aşk filmi sahnesi: Rüzgar Gibi Geçti. En sevdiğim albüm/ şarkı/ şarkıcı: Kıraç. Bugüne kadar söylediğim en berbat yalan: ‘Sana hiç yalan söylemedim.’ En beğendiğim ünlü: Okan Bayülgen. En sevdiğim kitap: Karanlıkta Sabah Kuşları, Ahmet Altan. Yatak odamda: Bol bol kitap okurum. En rahatsız olduğum an: Kıroların bakışlarına maruz kaldığım anlar.


GÜNÜN FAVORİSİ * * * * *

bitterdebitter@yahoo.com

RUMUZ: BITTER

Cinsiyet:
Kadın Yaş: 22. İş: Öğrenci ve asistan. Beni tanımalısın çünkü: Rumuzu gördün değil mi: Bitter. Bitter seven, başka çikolataların tadına bakmaz. Ona hafif gelir. Seversen tadına doyum olmaz. Alışık değilsen tadı acı gelir. Israrcı olursan mideni bozar. İşte ben öyleyim, bitter’im. Yüzlerce çikolota varsa da hayatta, bitter’in alıcısı bellidir. Nasıl birini aradığımı anlaman için daha fazlası: Ne güzel söylemiş şair: ‘Ben sana eşim diyemem. Eşim demek benzerim demektir. Ben benimle aynı olanı sevme!’ Farklı olduğuna inanıyorsan, mail at bana. Vazgeçemeyeceğim 5 şey: Sinema, DVD, bitter tabii ki ve ailem. En sevdiğim aşk filmi: 21 Gram. Sean Pean’in kadına oral seks yaptığı sahneden çok etkilendim. En sevdiğim albüm/ şarkı/ şarkıcı: PJ Harvey, Radiohead. Bugüne kadar söylediğim en berbat yalan: ‘Yemin ederim...’ En beğendiğim ünlü: İlber Ortaylı. En sevdiğim kitap: Küçük Prens. Yatak odamda: Yüzlerce dvd, kocaman plazma ekran tv, bilgisayar, yiyecek bir şeyler, kısacası evin geri kalanını kullanmadan yaşayabileceğim her şey var. En rahatsız olduğum an: Farklı şivelerle konuşup, komik olmaya çalışan erkekleri dinlemek mecburiyetinde kalmak.


Dikkat, dikkat! Bu oyunu oynamak istiyorsanız... Kendinize bir internet adresi edineceksiniz, bir rumuz icat edeceksiniz, yukarıdaki sorulara cevap vereceksiniz ve şu adrese bana göndereceksiniz: saat10kordon@hurriyet.com.tr Anlaştık mı?

Yazarın Tüm Yazıları