Kızımız ilişkimizi gördü

Güzin ABLA
Haberin Devamı

Burdur’dan S. Ö.

Güzin abla, ben 40 yaşlarında, 2 çocuk babası, mutlu bir aile hayatı olan bir erkeğim. Ancak bundan bir süre önce yaşadığım bir olay beni çok etkiledi. Hala aklımdan çıkmıyor ve ne yapacağımı bilemiyorum. Çünkü bir sabah erken saatlerde eşimle odamızda çırılçıplak ilişki halindeyken birden odamıza giren 15 yaşındaki kızım bizi bu durumda gördü. Hemen odadan kaçtı. O günden sonra kızımın bana karşı davranışları değişti. Ben de kızıma karşı utanç içindeyim. Sanki bir suç işlemiş gibi hissediyorum kendimi. Bu durumda ne yapabilirim?

Sevgili okurum, kızınız 15 yaşında olduğuna göre belirli bir olgunluğa erişmiş olmalı. En azından bebekleri leyleklerin getirdiğine inandırıldığı o dönemi gerilerde bırakmıştır. Artık dünyaya nasıl geldiğini biliyordur elbette. Bu nedenle bir şok yaşadığını zannetmiyorum. Yine de bu hoş olmayan bir olay. İnsanların cinsel yaşamı yemek, içmek, uyumak kadar doğal bir fizyolojik gereksinmedir. Ama bu dört duvar arasında eşler arasında geçmesi gereken olaya birilerinin şahit olmaması gerekir. Hele bu insanın kendi kızıysa. Çocuklar da anne ve babalarının beraberliğini düşünmek istemezler. Bu yüzden tedirginliğini çok iyi anlıyorum. Ama suçluluk duymamalısın. Çünkü kızınızın da odanıza girmeden önce kapıya vurması gerekirdi. En iyisi annesinin onu karşısına alıp biraz da cinsellikle ilgili bilgi vermek üzere konuşması. Kızınız ilerdeki cinsel yaşamının sağlığı açısından bu konuları annesiyle konuşabilmeli zaten.

Bitkilerle sağlık ve güzellik

İncirin faydaları

İncir, ülkemizde özellikle Ege kıyılarında yetişen bir meyve. Özellikle kavak inciri, göğsü yumuşatma, halsizliği ve kabızlığı giderme gibi özellikleriyle tanınır. Çok yararlı olan meyvesi, güç kaynağıdır. Aynı zamanda taze incir dalından akan beyaz usare, ciltte görülen siğil ve nasır gibi sertleşmeleri giderebilir. Az bir miktarda alınıp bu sertliklere sürülür, uzun süre tutmadan ılık su ve sabunla yıkanır.



Yazarın Tüm Yazıları