Kaya Prestige tamam yeni projeler yolda

Yaklaşık 41 bin metrekare alanda A ve B parselleri üzerinde kurulan 15 blok ve 300 konutluk Kaya Prestige Konutları’nın ilk kısmı tamamlandı.

Haberin Devamı

GÜNKON İnşaat’ın projelerinden Kaya Prestige Konutları’nda yaşam başladı. A parsel sakinleri, temmuzda anahtarlarını alarak eşsiz körfez manzaralı evlerine yerleşti. Projenin B parselinin ise aralıkta tamamlanması bekleniyor. Yakın zamanda İstanbul’un sanayi ve finans yoğunluğunun bir kısmının Ege’ye kayacağını öngören firma, bölgeye yönelik adından söz ettirecek önemli yatırım projelerine imza atmaya hazırlanıyor.

Kaya Prestige tamam yeni projeler yolda

Günkon İnşaat Satış Pazarlama Sorumlusu ve inşaat mühendisi Pınar Güngör, projeden konut alanların yatırım amacıyla değil, kendileri için tercih ettiğini dile getirdi. Konutları özellikle doktor, mühendis ve sanayicilerin aldığını söyleyen Güngör, “Evler, metrekare ve kalitesine göre çok uygun fiyatlarla satışa sunuldu. Zemin, temiz hava, ulaşım kolaylıkları, projenin içerdiği sosyal olanaklarla birleşince, sitemiz aileler için ideal hale geldi” dedi.
Bahar aylarında ev satışlarının hareket kazandığı bilgisini veren Pınar Güngör, “Büyük ilgi gören A parselin ardından, B parsel de İzmirliler tarafından büyük ilgiye karşılandı. B parsel, A’ya göre 20 metre yüksekte ve körfez manzarasına daha hakim bir konumda yer alıyor. Evleri gezen tüm ziyaretçilerden olumlu tepkiler aldık. Özellikle kadınlar, çamaşır ve giyinme odaları, evin bol balkonlu ve mutfak dolaplarının çok olmasını  beğendiklerini söylüyor. Kullanışlı metrekareler sayesinde A parselde bulunan 3+1 dairelerimizin satışı tamamlandı, büyük metrekarelere sahip 4+1’lerimiz de bu aralar büyük aileler tarafından büyük ilgi görüyor” diye konuştu.

Haberin Devamı

Referans proje
İlk imzasını attığı, anahtar teslimi yapılan ve yaşam başlayan A parselinin özellikle kendisi adına her zaman referans olacağını belirten Güngör, B parselin de yıl sonunda tamamlanacağını ifade etti. Pınar Güngör, şehrin karmaşasından, hava ve gürültü kirliliğinden uzak sitede, her dairenin deniz manzarasının standart özellik olarak göze çarptığını, projenin, sunduğu sosyal olanaklarıyla da beğenildiğini sözlerine ekledi.

Haberin Devamı

Kaya Prestige tamam yeni projeler yolda

300 konut var
Kaya Prestige Konutları’nın temelinin geçen yıl şubatta atıldığını hatırlatan Güngör, projenin özellikleriyle ilgili sözlerine şöyle devam etti: “A parsel açık alana kurulu yüzme havuzları, tenis, basketbol sahaları, yeşil alanları ve yürüme yollarıyla İzmirlilere site hayatının konforunu yaşatmaya başladı. 41 bin metrekare alanda A ve B parselleri üzerinde kurulan 15 blok ve 300 konutluk proje, 115 metrekarelik 2+1, 145 metrekarelik 3+1 ve 186 metrekarelik 4+1 dairelerden oluşuyor. 3+1 ve 4+1’lik konutlarda ütü ve çamaşır odası bulunuyor. ”

80 milyon TL yatırım yapacak
Günkon İnşaat’ın geleceğe yönelik projeleri hakkında da bilgi veren Pınar Güngör, 80 milyon TL değerinde olacak yatırımlarının Ege’de gerçekleşeceğini söyledi. Güngör, yakın zamanda İstanbul’un sanayi ve finans yoğunluğunun bir kısmının bu bölgeye kayacağını öngördüklerini belirterek, yeni liman yatırımları ve EXPO 2020 ile bölgenin uluslararası arenada da bilinirliğinin ve cazibesinin artacağını göz önüne alarak yatırımlarına yön verdiklerini aktardı. Pınar Güngör, hedefler arasında çok katlı rezidans projelerinin de olduğunu belirterek, Bayraklı’da yapacakları çelik konstrüksiyon binaların inşasında, rezidanslarda özgün örneklerin dikkat çektiği Barcelona ve Londra’daki projeler gibi özgürce düşünerek hareket edeceklerini kaydetti. Gelecekteki yatırımları arasında çoğunlukla site şeklinde konut, AVM ve ofis inşaatının olduğunu dile getiren Güngör, “Yakın zamanda ilan edeceğimiz yeni projelerimizin ortak özelliği İzmir’e yakışacak mimari ve kalitede, mühendislik detaylarının iyi çözümlenmiş olması. Bu projeler arasında İzmir’de bir ilk olacak bir inşaat da söz konusu. Bunların yanı sıra fabrika inşaatlarında da hala aktif rol alıyor ve Ege’ye yapılan sanayi yatırımlarını memnuniyetle takip ediyoruz” diye konuştu.


Yüksek kira getirisinin adresi ofisler oldu
TÜRKERLER-Durmaz–İzka Konsorsiyum’un Emlak Konut GYO projelerinden Park Yaşam Mavişehir konutlarından sonra, şimdi de Park Yaşam Ofis Projesi satışa çıktı. En yüksek kira getirisinin artık ofislere ait olduğunu belirten İzka İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Azat Yeşil, TÜİK verilerini de göz önünde bulundurarak açıklama yaptı. Yeşil, geçen yılın ilk altı ayına göre bu senenin ilk altı ayında teslim edilen ofis sayısında yüzde 619.5’lik artış olduğunu ve en yüksek kira getirisinin ofislere ait olduğunu dile getirdi. Park Yaşam Mavişehir Ofis Projesi’nin, Mavişehir’de kazancın kalbi olacağını ifade eden Azat Yeşil, “Projede, 173 ofis ve 15 dükkan bulunuyor. Yatırımcılar, 173 ofisin yanı sıra toplantı, davetli ve yemek salonları, sinema, TV, playstation ve karaoke odaları, restoranlar ve kafeteryalar, fitness salonu, hipermarket, kuaför salonu, çocuklar için teknokings odası, evcil hayvan barınağı, yoga ve pilates stüdyosu ile açık otopark gibi ücretsiz imkanlar var” dedi.

Haberin Devamı

Kaya Prestige tamam yeni projeler yolda

Ev-iş arası üç dakika
Projede yer alan 15 dükkanın satışlarının devam ettiğini dile getiren Yeşil, ünlü markalarla anlaşma sağlayacaklarını, bu markalar sayesinde Mavişehirlilerin tüm imkanları ellerinin altında olacağını kaydetti. İşle ev arasını üç dakikaya indiren projenin zamandan tasarruf sağladığını belirten Azat Yeşil, “Ofis sahibi olanlar artık yolda zaman kaybetmeyecek ve tüm imkanlar ellerinin altında olacak. Projede, 1+1’den 3+1’e kadar ofis seçenekleri bulunuyor. Ofis fiyatları ise oldukça uygun. 225 bin TL’den başlayan fiyatlarla yatırımcılara sunuluyor” bilgisini verdi.

 

 

Yazarın Tüm Yazıları