Kalite farkı

Beşiktaş deplasmanda Eskişehirspor' a 2-1 mağlup olarak lige kötü bir başlangıç yaptı.

Haberin Devamı

Es Es hakettiği bir galibiyet aldı. İlk yarı başabaş mücadele içinde geçse de ikinci yarıda Skibbe yaptığı oyuncu değişiklikleri ile maçı kazanmayı başardı. Takım olarak Beşiktaş' ın üstünde olmasalar da, hoca kalitesi maçı çevirmeyi bildiler.

Skibbe kesinlikle teknik adam olarak iyi bir hoca en azından Carvalhal' dan daha iyi bir hoca. Kalite farkını Batuhan ve Tello' yu oyuna alarak net bir şekilde gösterdi. Beşiktaş' ı sahada durdurmayı başladı. Özellikle Fernandes' e yaptırdığı yakın markaj ile Kara Kartal'ın oyun düzenini bozmayı başardı. Her ne kadar Eskişehir' in attığı iki golde % 100 şans olsa da gol goldür.

Simao, Quaresma vasatın üstüne çıkamadı. Carvalhal, Ernst gibi orta sahada savaşan ve sahaya ruhunu koyan bir oyuncuyu yedek bırakarak rakibin orta sahayı ele geçirmesine ve daha çok top yapmasına neden oldu.

Haberin Devamı

İlk maç için çok birşey söylemek yersiz olur fakat Carvalhal ile bu iş gitmez. Yönetimin derhal Beşiktaş' ın başına iyi bir yerli hoca getirmesi şarttır.

Egemen ve Sivok uyum sürecini atlatamamışlar. Çok fazla kademe hatası yaptılar. Maç içerisinde en beğendiğim oyuncu İsmail oldu. Toraman'ın ofansa katkısı gerçekten üst düzeydeydi .

Batuhan maçın adamı ve Erkan Zengin ise Es-Es'in en çalışkan oyuncusuydu. Beşiktaş' ın eski oyuncuları her zaman Beşiktaş' ın canını yakmayı başardı.

Yılların Dede'si futboldan hiç uzaklaşmamış tamamen hatasız oynadı. Dede, Qauresma' yı sahadan sildi attı.
Es-Es takımını ve taraftarını canı gönülden kutluyorum. Centilmence bir maç çıkarttılar ve 3 puanı hakettiler.

Perşembe günü sahamızda oynayacağımız UEFA Avrupa Ligi maçı öncesinde kötü sinyaller taraftarı düşündürmeye başladı. Bu futbol ile gruplardan çıkmak gerçekten imkansız.

Yazarın Tüm Yazıları