İstanbul’un ‘en’leri seçildi

İnternet sitesi gecce.com’un her yıl düzenlediği ve yılın ‘en’lerinin seçildiği 11. Gecce Mekan Ödülleri önceki akşam Swissotel Bosphorus’ta yapılan törenle sahiplerini buldu.

Haberin Devamı

Sunuculuğunu gecce.com’un sahibi Kenan Erçetingöz’le Deniz Berdan’ın üstlendiği gecede 6 kategoride toplam 50 ödül dağıtıldı. Mesleğe hizmet etmiş mekanlarla mekan sahiplerinin ödüllendirildiği törene iş, sanat ve siyaset dünyasından birçok ünlü isim katıldı. Değişik şovlar ve sürprizlerle renklenen ödül töreni DJ Suat Ateşdağlı’nın müzik performansı eşliğinde Swissotel’in bahçesinde devam eti. Hande Yener’in şarkıları ile renk kattığı gecede Deniz Seki, Serdar Ortaç, Burak Kut, Sinan Akçıl ve Ayşe Özyılmazel de sahneye çıktı.

Geccenin assolisti

Bülent Ersoy, geçtiğimiz günlerde “2,5 kilo et yedi” haberleriyle gündeme geldiği “İstanbul’un en iyi restoranı” ödülünü alan Etiler Nusr-et’in ortaklarından Nusret Gökçe ile bir araya gelerek şakalaştı.

Haberin Devamı

Geccenin aşkı

Eşi Berna Özkan’dan kendisini aldattığı için tek celsede boşanan Korcan Karar, yeni sevgilisi Sinem Orhon’la törene el ele katılırken, romantik görüntüler sergiledi.

Geccenin şakası

Davete, askeri pantolon ve spor ayakkabıyla gelen İzzet Çapa, ödülünü Acun Ilıcalı’nın elinden aldı. Çapa, “Törene bu şekilde mi gelinir” diyen Kenan Erçetingöz’e de “Mekanıma bermuda şortla gelene papyonla gelmem” diyerek takıldı.

Gecce’nin piştisi

Çifkurtlar Otomotiv’in sahibi Mehmet Çelik’le Atina’da evlenen Sibel Turnagöl, mutluluk pozları verirken, Çelik’in eski eşi Arte Tahir’le aynı kareye girmemek için büyük çaba sarf etti.

Köfte partisi

Dostlukları 60 yıla dayanan Koç Holding Onursal Başkanı Rahmi Koç ve Bay Şapka olarak tanınan Ertekin Dinçay, önceki akşam geleneksel hale gelen ‘Yaza veda’ partisinde bir araya geldi. Ertekin Dinçay’ın sahibi olduğu Ortaköy’deki ‘Köftehouse’da yapılan partiye, Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, Nail Keçili, Vural-Meral Gökçaylı, Zerrin Arbaş’ın da olduğu iş, sanat ve siyaset dünyasından ünlü isimler katıldı.

Önce Londra’da sonra internette

Yağmur Zırh, Damla Zırh ve Burcu Togay’ın sahibi olduğu mayo markası Moeva’nın SS13 adlı yeni koleksiyonu dünyanın en önemli moda fuarlarından olan Pure London’da tanıtıldı. Genç tasarımcılar Londra merkezli olan Moeva mayolarını yakında Türkiye’de internetten satışa sunacaklarını söyledi.

Haberin Devamı

Bird uçuşa geçiyor

Açıldığı günden itibaren Şişhane’nin eğlence yüzünü değiştiren Aliye Turagay ve Joost Rooijmans’nın sahibi olduğu Bird Şişhane, bugün sezonu açıyor. Bird’ün şefleri Mehmet Yücel ve Nejdet Tunca’nın yanı sıra, bu sezon Saigon/Vietman’ın en ünlü restoranı “The Temple Club”ın ortağı Hung Vudinh de Asya yemekleriyle konuklara lezzet şöleni yaşatacak.

Teknoloji festivali

Türkiye’nin ilk Ultrabook Festivali “Vat the Fest”, bugün Sortie’de yapılacak. Ultrabook dünyasının son ürünlerinin yer aldığı “Ultrabook Defilesi”, ilginç şov ve dans gösterilerinin yer aldığı partide, Canan Anderson’ın keman şovu ve Suat Ateş-dağlı’nın DJ performansı da olacak.

Yazarın Tüm Yazıları