İstanbul eğlencesi Dubai'de

Masquerade Club, İstanbul eğlencesini bir geceliğine Dubai’ye taşıdı.

Haberin Devamı

İstanbul’un en büyük eğlence merkezi Masquerade Club, ünlü modacı Roberto Cavalli’nin sahibi olduğu, Milano, Miami ve Dubai’de şubeleri olan Cavalli Club ile işbirliği yaptı. 50cent, Akon, Ne-Yo, Far East Movement, Fat Joe, LMFAO gibi dünyaca ünlü isimlerin performans sergilediği Masquerade Club, İstanbul eğlencesini bir geceliğine Dubai’deki Cavalli Club’a taşıdı. Geçen hafta sonu iş, sanat ve spor dünyasından ünlü isimlerinin de müdavimi olduğu Masquerade Club’ın pazar eğlencesi için Dubai’ye gittim.
Masquerade Club ortaklarından Şazi Şekergümüş, Ahmet Tarkan ve Mehmet Ali Tura’nın ev sahipliği yaptığı You.Rockstar Party’e Dubai’deki iş ve sanat dünyasının ünlü isimleri katıldı. Can Bener ve DJ Khaikhan’ın (Kayhan Yakarlar) müzik performansı sergilediği You.Rockstar Party, Cavalli Club Dubai’yi salladı. You.Rockstar Party’nin konsept ve müzik direktörü Can Bener, Masquerade İstanbul eğlencesini, The World’s Finest Clubs, Monaco International Clubbing Show ve Asmallword gibi dünyaca ünlü eğlence organizasyonlarıyla birlikte Paris, Kopenhag, Şangay ve Hamburg başta olmak üzere dünyanın dört bir yanındaki kulüplere taşıyacaklarını söyledi.

Haberin Devamı

Yemek ve Sanat

Nişantaşı’ndaki Sofa Otel’in terasında hizmet veren Frankie İstanbul, Çağla Cabaoğlu Gallery işbirliği ile “Yemek & Sanat” adlı bir sergiye ev sahipliği yapıyor. Yemek ve sanat ilişkisini görünür kılan projede Levent Morgök’ün eserlerine, Symeon Triantafyllou’nun
yemekleri eşlik ediyor.

Yazarın Tüm Yazıları