İşin sırrı

PALERMO’ya karşı Uğur oynadı bir devre orada, bir gol attı.

Haberin Devamı

Werder Bremen’e karşı Özer aynı kanatta golle tanıştı. Niang gitmeden iki kez ağları havalandırdı Nürnberg karşısında ve yine sol kanatta oynuyordu.
Lig başladı, önce Ziegler ardından Caner şov izledik. Dün de sahneye Stoch çıktı. Golü ve sol kanattaki etkili futboluyla maçı çözdü.
Fenerbahçe 104 yıllık bir camia. Aykut Kocaman 8 yıl forma giydiği ve dünyaca ünlü teknik adamlarla çalıştığı bu kulüpte yıldız oyuncuların nasıl sorun oluşturabileceğini ya da nasıl verimli hale gelebileceğini çok iyi çözmüş. Belki de bir yıllık sportif direktörlük işin sırrı.
Kötü bir ilk yarı. Rakibin kaçırdığı, daha doğrusu Volkan’ın kurtardığı net gol pozisyonu Fenerbahçe’yi ilk yarıda daha büyük sıkıntıya sokabilirdi. Ama toplam oyuncu kalitesinin bir bölümü sahaya yansıdığı zaman Fenerbahçe çok tehlikeli bir takım oluyor. 3-0’ı bulunca rahatlıyor ve konsantrasyonunu yitirince de rakibe çok fırsat veriyor.

Haberin Devamı

Marka değeri meselesi

Alex halen aktif dinlenme döneminde. Derbi maçlarına doğru biraz daha rahatlayacaktır. Çünkü oyun sistemi tamamen onun üzerine kurulu ve tüm oyuncular kaptanın fazla yorulmaması, etkili alanda diri kalmasına uğraşıyorlar.
Abdullah Avcı’nın takımı oyunun son bölümünü Kayseri’deki kupa finali gibi harika oynadı. Enerjileri vardı ama rakibin isteği, oyuncu kalitesi daha fazlaydı.
Ve son söz. 4 gündür maç oynanıyor Avrupa’da. Kupalar, ligler. Oradaki futbolu gördükten ve dünkü maçı seyrettikten sonra bu ligin marka değeri düşük demenin pek bir açıklaması yok aslında.
O yazıyı da hafta içine bırakalım.

Aykut Kocaman, F.Bahçe’de yıldız oyuncuların nasıl sorun oluşturabileceğini ya da nasıl verimli hale gelebileceğini çok iyi çözmüş.

Yazarın Tüm Yazıları