Ilginç teklifler

Yaz tatili planlarınız hazır olabilir. Benim ise size bambaşka bir tatil önerim var. Hem de her türlü detayıyla. Ayrıca bu hafta bir fotoğraf çektirmenizi önereceğim; aura ve çakralarınızınkini ama! Benden başka türlüsü beklenir mi?

OshoKUN Bodrum Karakaya Meditasyon Kampı, açıldığı Ağustos 2000’den beri günlük koşuşturmalara zevkli bir mola, dostların buluştuğu bir değişim, dönüşüm yeri. Burada amaç, meditasyon, bilinçli planlama ve araştırma, sevgi, sihir ve doğayla uyum içinde yaşayan topluluk yaratmak.

Peki burada ne yer, ne içilir, nasıl yaşanır diyorsanız buyrun ayrıntılara:

Yemek: Günde üç öğün sunulan geleneksel vejetaryen Türk yemekleri bahçede yetiştirilen organik ürünlerle hazırlanıp yabani otlarla çeşnilendiriliyor. Kampta arıtılmış su kullanılıyor.

Günlük program: Güne sabah 7:00-8:00 arası Dinamik Meditasyon ile başlanıyor. 8:15-9:30 kahvaltı, 10:00-11:30 meditasyon veya yoga, 13:00-14:00 öğle yemeği, 17:00-18:00 yoga veya belirli günler aikido, 18:30-19:30 Kundalini meditasyon, 19:45-21:00 akşam yemeği ve 21:30-22:30 akşam meditasyonu, akşam programları mevcut.

Aktiviteler: Hazirandan eylüle kadar her gün aktif ve sessiz meditasyonlara katılabilirsiniz. Diğer aktiviteler arasında yoga, tai-chi, dans, dövüş sporları, el sanatları, yüzme, şarkı söyleme ve doğa yürüyüşleri var.

Yer ve ortam: Bodrum Yarımadası’nın batısında bulunan tarihi Karakaya köyünde ve Bodrum merkezden sadece 30 dakika uzaklıkta. Karakaya, kuzey rüzgárlarını siperleyen volkanik bir kayanın altında kurulmuş ve kampta karanın ve denizin panoramik manzarasıyla ufukta Yunan adaları görülüyor. Bu büyülü mekanda tam bir sükunet hali ve huzur deneyimlenebilir. Tabii, aradığınız buysa!

2006 programı

17-18 Haziran Meditasyon Kampı, 21 Haziran Şamanik Yolculuk, 23-27 Haziran Yaşam ve Ölüm Çalışması, 30 Haziran Sufi Gecesi, 1 Temmuz Şamanik Yolculuk, 4-9 Temmuz NLP ile Şifa ve Koçluk, 10-16 Temmuz Kundali’nin Dengelenmesi (Yoga Çalışması), 15-19 Temmuz Mozaik Çalışması, 21 Temmuz Şamanik Yolculuk, 22-25 Temmuz, Taş Yontma Sanatı, 27-30 Temmuz, İlişkilerimizi İyileştirmek, 2-10 Ağustos Sevginin Kökleri, 11-13 Ağustos Yaratıcılığın Sırrı, Resim Yapma ve Safir Yıldızı Enerji Çalışması,15-29 Ağustos Osho Sufi Kampı, 2-8 Eylül Boyutsuzluk Meditasyon Terapisi, 9-10 Eylül Alternatif Hamilelik ve Doğuma Hazırlık, Doğal Doğum, 15-17 Eylül Herbalizm ve Doğal Sabun Yapımı.

Konaklama: Konaklama seçenekleri, çadır, ahşap kulübe, Moğol çadırı, Tibet çadırı ve köy evleri olup kamp alanı içindeki konaklama alternatifleri tek veya çift kişilik.

Fiyat: Konaklama seçeneklerine göre fiyat değişiyor, ama ortalama gecelik fiyat 30 Euro.

Ne getirmeli: El feneri, sinek kovucu, havlu, mayo, yürüyüş ayakkabısı, sandalet, meditasyonlarda giymek için rahat kıyafetler, akşamları sıcak tutan kıyafetler (Soğuğa duyarlıysanız uyku tulumu da getirin)...

NOT: Seminer fiyatlarına, yemek ve konaklama ücreti dahil değil.

İletişim: www.oshokun.com, kun@oshokun.com, kunkarakaya@oshokun.com

Telefon: (0212) 245 7510/11

KİRLİAN MAKİNESİ İLE AURA VE ÇAKRA RESMİ

OWO’yu 1 hafta için ziyaret edecek olan Psikolog Dilara Trubaç, Kirlian fotoğrafçılığıyla aura resiminizi çekecek, çakra ve enerji okumanızı ve bedensel check-up’ınızı yapacak. Seans sonunda çakra ve aura fotoğraflarınıza sahip olacaksınız.

Çok eski kültürlerde halk doktorları, insan vücudunda "Çi" adı verilen bir enerjinin varlığını keşfetmişler. Bu enerji alanında sinir merkezleriyle ilgili enerji dağıtım merkezleri bulunuyor ki, bunlara çakra adı veriliyor. Bu çakraların ve kişinin yaydığı enerji alanı aura’nın teşhisi bir süredir BEO GRV Diagnostik cihazla kolayca yapılabiliyor.

Birçok Batı ülkesinde hem tıbbi hem de endüstriyel amaçlı kullanılan cihaz, insanların parmak uçlarındaki manyetik sinyallerden fizyolojik, psikolojik ve kişilik özelliklerine dair verilerin elde edilmesini sağlıyor. Yani parmak uçları fotoğraflarından kişinin fiziksel ve psikolojik checkup’ı yapılıyor.

Cihaz, İngiltere, Amerika, Hollanda ve Rusya’da yaygın olarak kullanıyor. Amerikan Ordusu’na yapılan alımlarda da bu cihazın kullanıldığı belirtiliyor. Parmak uçlarından alınan veriler kişinin karakteristik özellikleri ve fiziki kondisyonu konusunda önemli bilgiler sağlıyor.

Tarih: 12-18 Haziran

Süre:
30-45 dakika

Ücret:
120 YTL

OWO: Yıldız Çiçeği Sok No: 27 Kat: 2 Etiler-İstanbul / Tel: (0212) 287 9998
Yazarın Tüm Yazıları