İki çapkın karşı karşıya

Geçtiğimiz hafta adı Esra ve Berna Özkan kardeşlerle aşk dedikodularına karışan Murat Özvardar, Bodrum’da Esra Özkan’ın uğruna kocası Sinan Gürsoy’dan boşandığı Levent Aydan ile karşı karşıya geldi.

Haberin Devamı

Bodrum’daki DemirBükü Vilları ve Halikarnassos Balıkçısı’nın sahibi Sabri Beyhan, 44’üncü yaşını önceki gün kutladı. Türkbükü’ndeki Ship a Hoy’da düzenlenen parti, çapkınlıklarıyla ünlü iki ismi de karşı karşıya getirdi. Adı Esra ve Berna Özkan kardeşlerle aşk dedikodularına karışan Murat Özvardar ile Esra Özkan’ın uğruna kocası Sinan Gürsoy’dan boşandığı Levent Aydan da partinin konukları arasındaydı. İkili bu tesadüften rahatsızlık duymak bir yana, yan yana eğlenmekte sakınca görmedi.

Mikonos’ta moral arıyor

Çifkurtlar Otomotiv’in sahibi Mehmet Çelik, ilk eşi Arte Tahir ile yıllar önce yollarını ayırmıştı. Boşandıktan sonra sıkı çapkın kesilen ve birçok ünlü isimle flört eden Mehmet Çelik’in, Sibel Turnagöl’le aşk yaşamaya başladığını ve ikilinin birlikte çekilmiş ilk fotoğraflarını da köşemde yayınlamıştım. Sevgililer, daha haberin mürekkebi kurumadan sürpriz bir şekilde Atina’da evlenmişti. Magazin gündemine bomba gibi düşen bu haberden sonra eski eşine kırgın olduğunu söyleyen Arte Tahir, Yunan Adaları’nda tatile çıktı. Seval Birinci’nin de eşlik ettiği Arte Tahir, çılgın eğlenceleriyle ünlü Mikonos’ta moral arıyor.

Haberin Devamı

Ali Babanın bir çiftliği var

Forbes dergisinin dünyanın en zenginleri listesinde yer alan Ali Ağaoğlu, Bodrum Güllük’teki arazisine çiftlik yaptırdı. İstanbul’daki ofisinin bahçesinde oluşturduğu mini hayvanat bahçesinde ceylan, tavuskuşu ve keklik besleyen Ağaoğlu, Bodrum’daki çiftliğinde de horoz ve tavuk besliyormuş.

Paramparça

Crema Catering’in sahibi Nalan Aksoy, magazin ve sosyete dergilerinden ekranlara transfer oldu, Show TV’deki “Şeflerin Düellosu” adlı yarışmada jüri üyeliği yaparak adını Türkiye’ye duyurdu. Aksoy’u önceki gün Bebek’te gördüm. Genellikle göğüs ve sırt dekoltesi tercih eden Aksoy, bu kez eskitilmiş jean kalıbından çıkmış paramparça pantolonuyla dikkat çekiyordu.

Beymen’de ramazan sohbetleri

Beymen İstinyePark mağazası, Betül Mardin’in “Ramazan Anıları”nı anlattığı sohbet toplantısına ev sahipliği yaptı. Mardin, konuklara ramazan gelenek ve adetleri hakkında bilgi verirken yaşanmış hikayelerle keyifli bir sohbet etme ortamı yarattı.

Haberin Devamı

Babalarla tatil

Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül’ün oğlu Emir Sarıgül, Altınbaş Holding’in ortaklarından Ali Altınbaş’ın kızı Fatoş Altınbaş ile evlenerek bekarlığa veda etmişti. Geçtiğimiz aylarda ikinci bebeklerini kucaklarına alan çift, çocuklarıyla tatile çıkarken, babaları Mustafa Sarıgül ve Ali Altınbaş da onlara eşlik etmiş. Yunan Adaları’nda tatil yapan Emir-Fatoş Sarıgül çifti bu mutlu anları İnstagram’a yükledikleri fotoğraflar ile
ölümsüzleştirdi.

Yazarın Tüm Yazıları