İç Denge Yogası

Asthanga Yoga, Dinamik Yoga, Pilates, Yoga Trans Dance tekniklerinden bir harmanlama ile ortaya çıkan kuvvetli bir yoga biçiminden bahsedeceğim.

İç Denge Yogası, bedensel ve zihinsel konsantrasyon gelişimi ile farkındalığı yükseltiyor. Kişiye yüksek kalori kaybının yanı sıra sağlıklı, fit bir beden kazandırıyor. Madhulika Mara’nın (Didem Ertan) geliştirdiği yöntem, Galatasaray’da Fazıl’s Studio’da...

ande Minetoğlu adlı Çekirge okuyucusundan aldığım mail’i aktarıyorum size:

"Selamlar...

Fazıl’s Studio NYC, New York’un 100 yıllık bir dans stüdyosunun Avrupa genelindeki merkezi olarak İstanbul’daki yerini almıştır. Didem Ertan’ın (namı diğer Madhulika Mara), İçsel Denge çalışmasına ben de zevkle katılıyorum ve çok memnunum.

Sizin yazılarınızı da zevkle okuyorum. Bu iki zevki birleştirmek istedim.

Sevgiler. Güzel günler..."

Madhulika Mara’nın kendi adını taşıyan internet sitesine girdiğinizde, yerçekimine karşı koyan, adeta uçan, kemikleri yokmuşçasına eğilip bükülen uzun saçlı şahane bir kadın görüp şaşırıyorsunuz. Ama bunları, bir süre sonra sizin de yapabileceğinizi biliyor muydunuz? Hayatta her şey denge üzerine kurulu. İç Denge Yogası da Madhulika Mara (Didem Ertan) tarafından, üzerinde titizlikle çalışılarak, sistematik bir şekilde düzenlenmiş kuvvetli bir yoga biçimi. Asthanga Yoga, Dinamik Yoga, Pilates, Yoga Trans Dance tekniklerinden bir harmanlama ile ortaya çıkan bu yeni yoga biçimi, bedensel ve zihinsel konsantrasyon gelişimi ile farkındalığı yükseltiyor. Kişiye yüksek kalori kaybının yanı sıra sağlıklı, kuvvetli ve fit bir beden kazandırıyor. Unutmayın ki beden ve zihin buluştuğunda gerçek denge o zaman ortaya çıkacaktır. Denge Yogası, daha önceden yoga yapmış ya da yapmamış herkes için uygun. Seride üç seviye rengi var: Siyah-Beyaz-Mor.

Profesyonel dansçı, eğitmen ve koreograf olan Mara, İç Denge Yogası’nı kendisinin ve dansçıların üzerinde deneyerek geliştirmiş. Metodu ders boyunca giderek temposu artan bir hareket serisinin üzerine oturtmuş. Bu yoganın etkileri neredeyse ilk birkaç derste bedende ve zihinde kendini göstermeye başlıyor. Mara, Denge Yogası’nı İstanbul’da Fazıl’s Studio NYC, Açık Sahne, Mavi Dans ve çeşitli mekanlarda atölyeler vererek tanıtıyor.

Bilgi için: info@madhulikamara.com / www.madhulikamara.com / Fazıl’s Studio NYC Tel: (0212) 249 69 54
Yazarın Tüm Yazıları