Huzursuz oldu

Türkbükü’ndeki Su Beach’te sevgilisi Akın Altan ile birlikte tatil yapmaya devam eden Bengü, bikinili fotoğraflarını gazetelerde görünce rahatsız oldu.

Haberin Devamı

Bundan sonra daha dikkatli olacağını söyleyen ünlü şarkıcı, artık plajda bikinisinin üzerine tunik giyiyor.

Hayranları peşinde

Müzik dünyasının usta seslerinden Orhan Gencebay, önceki gün Divan Oteli’nin iskelesine indi. Bir haftadır burada tatil yapan sanatçı, iskeledeki hayranlarıyla selamlaşıp, sohbet etti.

Tatlı tatil

Şehmuz Tatlıcı, babası Şeyhmuz Tatlıcı’nın hediyesi olan ‘Junior’ adlı yatını Türkbükü sahiline demirledi. Tatlıcı, 4 milyon euro değerindeki lüks yatında ağırladığı arkadaşlarıyla birlikte deniz ve güneşin keyfini çıkarıyor.

Mısır keyfi

Türkbükü’nde tatil yapan ünlü isimlerden biri de Nilay Dorsa... Önceki gün arkadaşı Iraz Gökçeören’le haşlanmış mısır yemek için sahile inen ünlü manken, ay sonuna kadar tatiline devam edeceğini söyledi.

Başak da Bodrum’da

Haberin Devamı

Başak Özbek, Bodrum’da tatilde. Önceki gün bir erkek arkadaşıyla Xuma Beach’te sohbet ederken objektife takılan Özbek, düzgün fiziğiyle dikkat çekti.

Şampiyondan ders alıyor

2008 Dünya Windsurf Slalom Kupası’nda dünya şampiyonu olan 20 yaşındaki Lena Aylin Erdil, babası ve antrenörü Dç. Dr. Güven Erdil’in sahibi olduğu Scala Beach VIP Windsurf Okulu’nda antrenmanlarına devam ediyor. Erdil, eski voleybolcu ve manken Eylem Şenkal’a da Bodrum’da ders veriyor.

Yazarın Tüm Yazıları