Hülya’yı dinledi, Feraye’ye takı aldı

Hülya Avşar’la adı aşk dedikodularına karışan Sadettin Saran, geceye katılmadı ama Fenerbahçe’li futbolcuların imzaladığı formayı 70 bin YTL’ye satın aldı.

1999 yılından beri çalışmalarını sürdüren Türkiye Engelliler Spor Yardım ve Eğitim Vakfı (TESYEV), her sene Dünya Engelliler Günü kapsamında gerçekleştirdiği geleneksel balosunu bu yıl Çırağan Sarayı’nda düzenledi. "Düşler Engel Tanımaz" adı verilen baloya, Beşiktaş Belediye Başkanı İsmail Ünal, Semra Özal, Kaya Çilingiroğlu, Gülgün Tüzün, İpek Tuzcuoğlu, Ahmet Ağaoğlu, Helin Avşar, Cem-Hülya Kalyoncu, Gamze Manas, Deniz-Haluk Berdan, Doğan Gündoğdu, Fulya Elmas, Meral Kozakçıoğlu, İpek Tuzcuoğlu, Meral Yazıcı, Numan Ceyhan, Hüsnü Güreli, Fatih Kıral gibi tanınmış isimler katıldı. TESYEV’in kurucu üyeleri arasında bulunan Hülya Avşar da vakfa verdiği destekten ötürü aldığı plaketin ardından hiçbir ücret talep etmeksizin davetlilere bir konser verdi. Ayrıldığı eşi Hülya Avşar’ın sahne aldığı gecedeki müzayedeyi en ön sırada takip eden Kaya Çilingiroğlu, dört parça esere toplam 27 bin YTL ödedi. Sahneye çıkmadan önce gazetecilerin sorularını yanıtlayan Hülya Avşar, "Onları bana hediye etmek için almamıştır, alsa alsa şu an birlikte olduğu insan için almıştır" dedi.

FB, GS, BJK ve TS’lu oyuncuların imzaladığı formaların da yardım amaçlı olarak satışa sunulduğu müzayedede, Ahmet Ağaoğlu Trabzon formasını 100 bin YTL’ye satın aldı. Ağaoğlu, Fatih Tekke’ye ait formayı giydi.
Yazarın Tüm Yazıları