Hem eşi hem sponsoru

Sarar markasının sahibi Gözde Sarar, şubat ayında milli binici Sencer Can’la evlendi.

Haberin Devamı

Sarar, eşinin sponsorluğunu da üstlendi.

Milli binici Sencer Can, Sarar’ın sahibi Celalettin Sarar’ın kızı Gözde Sarar’la geçen şubatta Çırağan Sarayı’nda evlenmişti. Taze damat geçtiğimiz gün Kayseri Sümer Stadı’nda düzenlenen 47. Cumhurbaşkanlığı Kupası’nda yarıştı. İstanbul Atlı Spor Kulubü’nden Ballistic adlı atıyla yarışan Can, 43.04 saniye ve 0 ceza puanıyla birinci oldu. Kupayı Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün elinden alan Sencer Can’ın yakasında eşi Gözde Sarar’ın sahibi olduğu Sarar markası yazıyordu.

Nişantaşı’nda açıldı

Saat üreticisi Vacheron Constantin’in butiği Nişantaşı’nda açıldı. Vacheron Constantin’in yöneticileri Yann Bouillonnec ve Saam-Djavaheri Saatchi’nin de katıldığı açılışta yeni modellerin de tanıtımı yapıldı. Abdi İpekçi Caddesi’ndeki butik Cenevre’deki tarihi Vacheron Constantin Maison’a sadık kalınarak dekore edildi.

Haberin Devamı

3 gün 3 gece kutlama

Tatilciler havaların ısınmasıyla birlikte soluğu Bodrum’da alırken, Türkbükü, STFA’nın ortaklarından Sezai Taşkent’in doğum günü partisine ev sahipliği yaptı. Yeni yaşını 3 gün 3 gece süren eğlencelerle kutlayan Taşkent’in Gümüşlük’teki Mimoza Restaurant’ta başlayan kutlamaları Türkbükü’nde demirlediği teknesinde devam eti. Kutlamaya katılanlar arasında Melisa Eliyeşil ile eşi Charles Von Faber Castel de vardı. Hello! dergisi Sezai Taşkent’i teknesindeki partisinde görüntüledi.

Mektup varken ben daha dünyada yoktum

Mehmet Birgen’le sevgili olduklarını inkar eden Ajda Pekkan’ın aşk mektubu geçen hafta ortaya çıkmıştı. Birgen’in genç eşi Dilek Birgen, mektup için, “Mektup varken ben daha dünyada bile yoktum” diyerek Ajda Pekkan’a laf attı.

Bodrum Catamaran Club’ın ve Sedef Adası’nın sahibi Mehmet Birgen’in, yıllar önce aşk yaşadığı Ajda Pekkan’ı unutmadığı için 24 yaşındaki kızının adını “Ajda” koyduğu ortaya çıkmıştı. Ajda Pekkan konuyla ilgili “Mehmet’le aynı mahallede oturuyorduk. Kendisi bana hayrandı. Bu yüzden kızının adını da Ajda koymuş.
Herkes mi benim sevgilim? Çok kızıyorum bunlara” diyerek, Birgen’le ilişki yaşamadığını söylemişti. Pekkan’ın 1969 yılında Mehmet Birgen’de yazdığı aşk mektubu 44 yıl sonra ortaya çıktı. Birgen, mektup hakkında suskun kalırken, genç eşi Dilek Birgen fena konuştu.
Dilek Hanım, gazetecilerin Ajda Pekkan’ın eşine yazdığı mektup hakkındaki sorularına, “Bana bunu niye soruyorsunuz ki mektup varken ben daha dünyada bile yoktum” diye yanıt verdi.

Haberin Devamı

Listelerde 1 numara

istanbul’un yeme, içme ve eğlence hayatının popüler adreslerinden Sortie, en sevilen dans müziklerini Sortie Bosphorus-2 albümünde bir araya getirdi. DJ Doruk Can tarafından hazırlanan albüm, müzik marketlerde yerini aldığı günden itibaren satış listelerinde 1 numaraya ulaştı.

 

Yazarın Tüm Yazıları