Hayvan sevgisini pek çok kişiye aşılıyorsunuz

Sayın Algan, sizi her gün okuyorum, hayvan sevgisini pek çok kişiye aşıladığınızı görüyorum.

Haberin Devamı

Çok sağ olun. Pek çok hayvansever adına yazıyorum, bunu size söylemek isterim.

Ne mutlu size ve gazetenize ki, ülkemizin her yerine ulaşmak gibi bir şansınız var. Gazetenizin yazarları siz dahil, hepsi harika. Görsel basın çok ses getirse de Hürriyet en dikkat çeken ve en sevilen yayın organı. Özellikle de hayvan sevgisiyle daha da harikasınız...

Bizim sizlerden ricamız şu, genelde bütün sanatçıların, mankenlerin ve kültürlü insanların evinde mutlaka bir hayvan var... Bu değerli insanların değişik kentlerde ara sıra bir araya gelip hayvanlar için ücretsiz konser, konferans ya da kermes düzenlemesini istiyoruz. Hiç değilse bir basın toplantısı yapıp belediyelerden, barınak yapıp Türkiye’nin her yerindeki hayvanları yazın sıcak ve susuzluktan, kışın soğuktan açlıktan korumaları için söz isteyebilirler. Sizden de köşenizden ses getirecek yazılar yazmanızı istirham ediyorum. Zaten her hafta yazıyorsunuz, Allah bin kere razı olsun.

Biliyorsunuz artık büyük şehirlerde demir kapaklı çöp konteynırları var. ınsanlar bunları elleri ile zor açarken dilsiz masum hayvanlar nasıl açsın da biraz olsun çöplerden yiyecek bulabilsin.

Geçenlerde Bursa’ya gezmeye gittim. Bütün bidonlar kapalı, yemin ediyorum hayvanlar insanların arkasından koşturup yemek istiyorlar.

Kimse de dönüp bakmıyor bile...

İnanın ağlayarak döndüm eve. Bursa’nın belediyesi hiç düşünmez mi bu hayvancıkları?..

Bizler sıradan vatandaş olduğumuz için sizler kadar yeterli şekilde sesimizi duyuramıyoruz. şu sıralar her yer bahar nedeniyle yavrulayan kediler köpeklerle dolu. Lütfen Feyza Hanım bu konuda duyarlı olmaya davet edin herkesi...

Bana gelince her akşam sokaktaki hayvanlara her gün sıcak yemek veriyorum ama yeterli değil. ımkanım olsa Türkiye’nin her yerine barınak yapmak isterim.

Ben hayvanları canımı tehlikeye atacak kadar seviyorum. Yıllardır hiç tatile gidemiyorum, aç susuz kalacaklar diye. Yazdığınız yazılar için beyninize, elinize, kaleminize sağlık. Her şey gönlünüzce olsun sevgi ile kalın...
RUMUZ: HASRET

Haberin Devamı

Ben de size çok teşekkür ederim sevgili okurum... Sizin Allah katında ödüllendirileceğinize inanıyorum... Hayvan sevgisi bir tür tekâmüldür bana göre... Allah’ın yarattığı her varlığı sevmek ve onun değerli olduğunun bilincine varmak az şey mi? Umarım bu tekâmüle, vakit varken herkes ulaşabilsin. Merak etmeyin, nefesim tükeninceye kadar hayvanlar için yazacağım.

Haberin Devamı

Biberiye çayını yazdığınızdan beri hastalanmıyorum

Sevgili Güzin Abla, bundan bir süre önce biberiye çayı için yazdığınız yazıyı ben de okumuş ve uygulamıştım. ınanılmaz yararlandım; uykusuzluğa, soğuk algınlığına, migren ve baş ağrılarına çok iyi geliyor. Allah sizden razı olsun. Köşenizde aşk ve sevgi sorunları arasına sıkıştırdığınız bu tür sağlıkla ilgili yazılarlarınız, inanılmaz yararlı oluyor ve çok okunuyor, inanın... Bu yazıları hepimiz kesip saklıyor, değerli bir bilgi hazinesi olarak bir köşemizde bulunduruyoruz. Bu nedenle zaman zaman bu tür yazılara yer vermeyi sakın ihmal etmeyin. Biliyorsunuz köşeniz çok fazla okunuyor ve etkili oluyor. Bu size ikinci yazım uygun bulursanız yayınlamanızı rica ediyorum. Sadık bir okurunuzu kırmazsınız umarım. Hem okurlarınıza yararlı da olacağıma inanıyorum çünkü sizin biberiye çayı öneriniz sonunda nezle ve gribe karşı çok zayıf olan bünyem güçlendi. (ki yılda 5-6 kere nezle oluyordum ve her defa 15-20 gün sürüyordu). 
RUMUZ: ESKİ BİR OKUR, URELE

Haberin Devamı

Sağ olun, sevgili okurum, sizlere biraz olsun yararım oluyorsa ne mutlu bana. Her zaman yapmak istediğim bu zaten. Benim köşem diğer aşk-meşk köşelerinden bu yüzden farklı. Annemin döneminden beri biz insanlara her yönde yararlı olmak için biraz olsun çare bulabilmek için çırpındık. Hâlâ da çırpınmaya devam ediyorum ben işte gördüğünüz gibi... Dilediğinizi her zaman göz önünde bulunduracağım. Sonsuz sevgilerimle...

Yazarın Tüm Yazıları