Hasman’ın bayrak sevgisi

Nurettin Hasman, eşi Güliz Onursal’dan boşandıktan sonra aralarında Verda Penso ve Eda Taşpınar’ın da olduğu birçok güzelle aşk yaşamıştı.

Haberin Devamı

Taşpınar’dan ayrıldıktan sonra aşk hayatıyla gündeme gelmeyen Hasman, önceki gün Akmerkez çıkışı esmer bir güzelle objektife takıldı. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle elinde Türk bayrağıyla gezen Hasman, arkadaşı olduğunu söylediği güzelle daha sonra yemek yedi.

Boğaz’da romantik kutlama

Şarkıcı Mirkelam ile YASA Holding’in sahibi Yalçın Sabancı’nın kızı Aysen Sabancı’nın aşkı doludizgin devam ediyor. İlişkilerine Yalçın Sabancı’nın da onay verdiği ve evlilik hazırlıkları yaptığı konuşulan sevgililer önceki gün Arnavutköy’de görüntülendi. Boğaz’da yapılan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamalarını denizden izleyen sevgililer, tekne turu yaptıktan sonra sahilde el ele yürüdü.

Yeni markaya NY’ta mağaza

Tasarımlarını aralarında Madonna, Beyonce, Penelope Cruz’un da olduğu dünya starlarının giydiği Hakan Yıldırım, ‘Section Mode Unique’ adıyla yeni bir marka yaratmış. Kadın, erkek ve unisex olarak tasarladığı lüks spor kıyafetleri bu marka adı altında moda tutkunlarına sunacak olan Yıldırım, Galata’daki mağazasından sonra şimdi de New York’ta mağaza açmaya hazırlanıyor.

Haberin Devamı

Aşk engel tanımıyor

Bodrum’da 2006’da dalış yaptığı sırada yediği vurgun sonrası boynundan aşağısı felç kalan işadamı Ahmet Bayer, önceki gün Bebek’te görüntülendi. Kendisi için özel üretilen akülü tekerlekli sandalyesi sayesinde sosyal hayatına devam eden Bayer, Sinem Yıldırım’dan olan kızlarıyla sahilde güzel havanın tadını çıkardı. Bayer ve kızlarına, kumral bir güzel eşlik ediyordu. Bayer ve kadın arkadaşı, gazetecileri görünce tedirgin oldu.

Cadılar Bayramı

Her yıl 31 Ekim’de kutlanan Cadılar Bayramı için birçok mekan parti organize etti.

SUPPERCLUB

Artık Cadılar Bayramını kutlamak için Amsterdam’a, Londra’ya ya da Amerika’ya gitmenize gerek yok; balkabakları ve mumlar “trick or treat?” sorusu ile birleşip Supperclub İstanbul’da size sıra dışı bir eğlencenin kapılarını açıyor.

Xlarge Club

Maslak’taki Xlarge Club, herkesin kendi ruhuna hitap eden kostümünü giyip gelecegi Alice in Zombieland adlı etkinliğe ev sahipliği yapıyor.

AJANDA

Haberin Devamı

Eğlenceye yeni ÜYE

Kuruçeşme’de daha önce Zihni Şardağ’ın Zihni’si ile Emre Ergani’nin Blackk’ine ev sahipliği yapan mekanda, Members (Üye) adlı bir gece kulübü açılıyor. Müzik direktörlüğünü DJ Doğuş Çabakçor’un yapacağı Members, bu gece İstanbul gecelerine “merhaba” diyecek.

Yazarın Tüm Yazıları