Haftada bir rakı-balık şart

Ozan Güven, önceki akşam Kuruçeşme’deki Eftalya adlı balıkçıda arkadaşlarıyla buluştu.

Neşeli grup, kendilerini görüntüleyen gazetecilere her hafta mutlaka bir akşam buluşup rakı-balık keyfi yaptıklarını söyledi. Bu arada genç oyuncu Güven’in soğuğa karşı önlem olarak taktığı ilginç şapkası, gecenin en dikkat çeken detayıydı...

Silikonundan memnun

"O Şimdi Asker" şarkısıyla adını duyuran Tuğba Ekinci, geçen ay ameliyat masasına yatarak göğüslerine silikon takviyesi yaptırmıştı. Şarkıcı, yeni ölçüleriyle ilk kez İzmir’de hayranlarının karşısına çıktı. Çeşme’de program yapan Ekinci, "Şimdi kendimi daha hoş, daha seksi hissediyorum" dedi.

Taş bebek frikiği

Gönül Yazar, önceki akşam Divan Oteli’nin 50. kuruluş yıldönümü davetine katıldı. İlham Gencer ve Rahmi Koç’la uzun süre sohbet eden sanatçı, ardından açık büfeye yönelip yemeğini alarak masasına geçti. Yemeğini yerken verdiği frikik ise kimsenin dikkatinden kaçacak gibi değildi.

Tatilden sakat döndü

Demet Akalın, sevgilisi Oğuz Kayhan’la çıktığı tatilden sakat döndü! Bayramı geçirmek üzere Kartalkaya’ya giden şarkıcı, orada yaşadığı kaza hakkında şunları söyledi: "Sekiz senedir kayıyorum ama snowboard’u bu yıl öğrendim. Orada da ders alıyordum. Üçüncü derste Nazlı Pisti adlı çok uzun ve dik bir yokuştaydım. Çok hızlanınca attım kendimi yere. Olan dizime oldu, ödem oluştu. Bir de havaya girip setler, takımlar falan almıştım kayak için. Artık seneye kaldı. Bu yıl sezonu erken kapatmak zorunda kaldım yani..."

Ezeli rakipler bir arada

Galatasaray İkinci Başkanı Ergun Gürsoy ve Fenerbahçe yöneticilerinden Murat Özaydınlı, önceki akşam Divan Oteli’nin 50. kuruluş yıldönümünde bir araya geldi. Sarı-kırmızı ve sarı-lacivert renklere gönül veren iki işadamı, rekabetin sahada olduğunu, dostluklarının bu rekabetten zarar görmediğini söyledi.
Yazarın Tüm Yazıları