Güzel bir gün olsun

SADECE

Hürriyet’te sadece zaman ve kağıt israfısın, biliyor musun? (Oğuz Ç.)

- Ben şimdiye kadar hazzetmediğim, sevmediğim birine hiç mail atmadım. Neden biliyor musunuz? Zamanım kıymetliydi de ondan! Siz okuyorsunuz yetmiyor, bir de mail atıyorsunuz. Zaman kaybının şahikası!

PES DİYORUM SANA

Pes diyorum sana! Yeni Bond’u anlatan o satırları karalarken, maşallah hiç utanmamışsın. Utanmaz kadınlar, hiç seksi olmuyor belirteyim. (Eyüp K.)

- İlginç bir saptama, doğru olabilir. Ama çok utangaçlar da olamıyor. Düşünsenize, ondan utanır, bundan utanır, onu yapmaz, bunu yapmaz...

CAHİLLİĞİNE

Bond Pierce Brosnan, İrlandalıdır. Onu yazında İngiliz yaptığını görse, bozulur ve cahilliğine verirdi. (Nevy P.)

- Peki James Bond nereli? Bana ne Pierce Brosnan’ın İrlandalılığından! Önce okuduğunuzu anlayın, Bond tiplemesinden söz ediyoruz, aktörlerin milliyetlerinden değil.

İNAN HAYRANIM!

Ben de çarpıldım Daniel Craig’e. Normalde asla tipim değildir, sarışın mavi gözlüler. Ama bunda başka bir şey var. Bir de insan azminin açık örneği. Sylvia’daki haliyle, bu filmdeki hali arasında dağlar kadar fark var. (Damla E.)

- Evet, haklısınız. Bir de ben neyi sevdim? Beğendiği kadınları tanımlama şeklini: Evli olanları tercih ediyor. "Daha sorunsuz oluyorlar" diyor. Hoşuma gitti. Dikkat, espridir!

VALLA

Valla, benim listemde Keifer Sutherland ve John Cusack da yer alıyor. (Gözde)

- Tabii ki, herkesin listesi kendine. Tadını çıkarın!

KİM NE DERSE DESİN

Resmen kendimi suçlu bile hissetmeye başlamıştım. Kocama, Craig’in ne kadar yakışıklı olduğunu, vücudunun güzelliğini, filmin seyrettiğim en aykırı Bond filmi olduğunu filan anlatıyordum. Çok mu ileri gittim derken, yazın çıktı. Kim ne derse desin, bana kendimi yalnız hissettirmedin, teşekkürler. (Hafize E.)

- Aynı şey benim için de geçerli. Sizin mail’inizi okuyunca da ben, yalnız olmadığımı hissettim. Çünkü "Evli kadınlar, sadece kocalarını mı seksi buluyorlar, eyvah!" diye düşünmeye başlamıştım. Meğer öyle değilmiş.

FENA HALDE KATILIYORUM

Fena halde katılıyorum yazdıklarına. Ben de hasta oluyorum hafif kaymış adamlara. Ama şunu da söyleyeyim; hafif defolu erkekleri beğenmek, güzel kadın sendromuymuş. (A. A.)

- Öyle miymiş? İlk defa sizden duydum. Ben bu adamları kendimi güzel bulduğum için beğenmiyorum. Bu adamları beğendiğim için kendimi iyi hissediyorum.

YAZDIKLARINA

Yazdıklarınıza baktım da, moralim bozuldu, keşke defolu bir erkek olsaydım! (Gökhan.)

- Bence bu kadar kolay vazgeçmeyin. Aynada uzun uzun inceleyin kendinizi, mutlaka bulursunuz bir şeyler...

YETER CANIM

Ama yeter canım, seks üzerine yazınca bunaltıyorsun! (Gülsen Ç.)

- Gülşen hanım, bunalınca beni eğlendiren birkaç şeyden biri seks. Biz sizinle ayrı gezegenlerdeniz.

YAKIŞIYOR MU EVLİ VE ÇOCUKLU BİR KADINA

"Evli ve çocuklu" bir kadına yakışıyor mu? Önemli bir gazetede köşede yazan bir yazarın, bu kadar basitleşmesini doğru bulmuyorum. Sizler topluma bir şeyler verme pozisyonunda olan insanlarsınız. Lütfen yazılarınızı bir okur mantığıyla tarafsız okuyun ve düşünün: "Bugünkü yazımla topluma ne gibi bir katma değer kattım?" (Sabahattin G.)

- Peki siz, seksle ilgili esprili yazılmış bir şeylere burun bükerek, karşı çıkarak nasıl bir katıda bulunduğunuzu zannediyorsunuz? Cehaletin, utangaçlığın, tutukluğun, çekingenliğin tavan yaptığı bir konu. Ne istiyorsunuz yani, insanlar duygularını ifade edemedikleri için kahırlarından ölsünler mi?!

ELEŞTİRME HAKKIM VAR

Hayatınızı boş geçirdiğinizi düşündüğünüz oldu mu? Fuziliyet, abes vs. gibi kelimeler bir şeyler çağrıştırıyor mu? Bu işleri bırakıp dedikodularınıza ve fantezilerinize kadın altın günlerinde devam etseniz nasıl olur? "Okuma!" diyebilirsiniz. Ancak maalesef, gazetenin hepsine para veriyorum. Sizin köşenize verdiğim paraya acıyorum. Ama seçme şansım yok. O halde eleştirme hakkım var. (Dr. Yaşar G.)

- Eleştirme hakkınız tabii ki var. Ama yok etme hakkınız yok. Sizin asıl istediğiniz bu. Unutmayın ki, gazeteleri tam da sizin bu küçümsediğiniz yazıları okumak için alanlar da var. Bir gazetenin her türlü okuru vardır. Herkes kimi isterse onu okur. Küstahlığın bu kadarı sevimsiz oluyor, benden söylemesi. Hiç seksi değil yani.

TOPLUMSAL KONULARA YER VER

Biraz daha toplumsal konulara yer verseniz ne olur? Neyiniz eksilir? Sizden etkilenmeye hazır binlerce kadını, biraz da politikleştirmeye çalışsanız ne çıkar? (Zafer Ö.)

- Politik olmayı isteyen bir kadının sınırsız alternatifi var. Bırakın, ben de böyle kalayım. Niye beni değiştirmeye çalışıyorsunuz?

HADİ ORDAN

Hadi ordan, sen onlara erkek mi diyorsun? Sen erkek tanımamışsın! (Özgür.)

- Bence Özgür Bey, sizden daha çok tanıdım. İnşallah, öyledir yani.

SALDIRGAN

Asimetrik insanlarda suç işleme oranının daha yüksek olduğunu biliyor muydunuz? Elleri, ayakları, kulakları asimetrik erkeklerin, yüksek testosteronlu ve daha saldırgan olduklarını ispatlanmış. (Mehmet U.)

- Hadi ya. Hadi ya. Benim ilgimi çeken yanları saldırganlıkları değil.

ŞEFFAFLIĞI TAKDİRE ŞAYAN

Valla kim ne derse desin, cesaretiniz ve şeffaflığınız takdire şayan. (Burak D.)

- Teşekkür ederim. Gördüğünüz gibi, beni de anlayanlar çıkıyor!

BU DA BENİM LİSTEM UNUTMADAN

Listeniz süper, kutlarım. Yaşasın, seyrettiğimizde insanın yüzüne sıcacık gülümsemeler yansıtan seksi erkekler! Bu da benim listem unutmadan: Kevin Spacey, Christopher Lambert, Jeremy Irons, Richard Gere benimkinde de var. Ama ek olarak: Gabriel Byrne, Val Kilmer, Clive Owen, James Franco. Ve tabii Jude Law. Yeryüzüne Olympos’tan inmiş Yunan Tanrısı bence. Ama biraz genç. İdare edeceğiz artık! (Sibel B.)

- Jude Law’u alırım. Val Kilmer da uyar. Gerisini internetten çalışıyorum.

HAMİŞ: Bu yazıda bir numara çektim, fark ettiniz mi?
Yazarın Tüm Yazıları