Günümüze ışık tutacak anılar

Seçkin TÜRESAY
Haberin Devamı

İkinci Körfez Krizi'nin yaşandığı şu günlerde akla gelen bir soru da, Turgut Özal döneminde yapılanların ve yaşananların gerçek yüzünün ne olduğuydu.

O günlerde yaşanan olaylarla ilgili sağlam zeminde yapılacak değerlendirmeler için ortaya malzeme konulmadı.

Hürriyet, Turgut Özal'ın en yakınındaki kişilerden biri olan Özel Kalem Müdürü Engin Güner'in, o günleri aydınlatan anı-belgeselini yayınlıyor.

Sanırız bu yazı dizisinden sonra, geçmişteki Körfez Krizi'ni çeşitli boyutlarıyla daha doğru biçimde değerlendirebileceksiniz.

Hiç kuşkusuz Körfez Krizi konusunda yorum yapacak, karara varacak, önlem alacak politikacılarımız da bu yazı dizisinden sonra sorunu daha gerçekçi bir platforma oturtacaklar.

Belgesel ve araştırma gazeteciliğine ağırlık veren, haber ve dizileriyle daima bu alandaki öncülüğünü koruyan Hürriyet yine okurlarına kapalı kapılar ardında kalan bazı gerçekleri sunuyor.

Bu gerçeklerin bugüne de ışık tutacağını düşünüyoruz. İlgiyle okuyacağınızı umuyoruz.

HAYATINIZIN EKONOMİSİ HÜRRİYET'TEN GEÇER

Hürriyet'in seri ilanlardaki erişilmez ve ulaşılmaz başarısı 1997 yılında da yükselen bir grafik gösterdi. Seri ilanda Hürriyet'in pazar payının yüzde 68 olduğunu açıklarsak, bu alandaki başarıyı rakamla kanıtlamış oluruz.

İlan konusunda fazla söze, açıklamaya gerek yoktur, çünkü rakamlar bütün gerçekleri ifade eder. Hürriyet'in seri ilanlardaki yüksek payı, okurlarımızın her türlü ekonomik ilişkilerinde gazetemizin ilan sayfalarını tercih etmesinden kaynaklanıyor.

İlanın çağımızda çok önemli bir iletişim kaynağı olduğu gerçeği seri ilanlarla bir kez daha kanıtlanmış oluyor.

Ev alırken olsun, arabanızı yenilerken olsun hayatınızın ekonomik göstergelerinin hepsini yönlendiren bütün faaliyetler Hürriyet'in bu sayfalarında çözüme ulaşıyor.

Geçen hafta Hürriyet Medya Towers'da yapılan tören ve kokteylle en başarılı 15 reklam ajansına plaket verildi.

Mutlu haftalar dileğiyle.













Yazarın Tüm Yazıları