Güneş kova burcuna girdi

Yasemin BORAN
Haberin Devamı

Bir süredir kova burcu etkilerini göstermeye başlamıştı. Çünkü, Mars ve Jüpiter kova burcunda dolaşıyorlar. Ayrıca Uranüs'ün de kova burcunun özelliklerini güçlü bir biçimde ortaya koyduğunu unutmamak gerek. Bunlarla birlikte şimdi Güneş'in kova burcuna girmesiyle çok daha güçlü bir biçimde izleyebileceğiz.

Kova, özgürlük fikirlerinin, yenilikçi hareketin, keşiflerin, doğa ve insan sevgisinin ve kitlesel hareketlerin temsilcisidir. Bugünden itibaren fikirlerin özgürce ifade edilebileceği, beklenmedik değişikliklerin büyük bir hızla gerçekleştirileceği, kitlesel hareketin ciddi ve kararlılık göstereceği bir döneme giriliyor.

Gökyüzünün bu konumundan en fazla etkilenecek olanlar elbette ki, Kova'lar... Kendi gücünüzün farkına varacak, iç potansiyelinizin açığa çıktığını anlayacak ve kendinizi ortaya koymayı başaracaksınız.

Bu devre içinde, özellikle kovanın ilk derecelerinde doğmuş olanlar, yani 21-31 ocak günleri arasında doğmuş bulunanlar son derece ilginç düşünceler içine girebilir ve farklı arzularını gerçekleştirmek üzere harekete geçebilirler. Çevreniz için anlaşılmaz görünen birçok davranışta bulunabilir, hatta çılgınca gözüken kararlar alıp uygulamaya başlayabilirsiniz. Son derece ilginç kişilerle tanışabilir, anlaşılmaz görünen grupların içine dahil olabilirsiniz. İlginç aşk maceralarına yıldırım hızıyla dalabilirsiniz. Aslında gerekli incelemeleri yapmadan girişimlerde bulunmamaya özen göstermek gerekli. 14-19 şubat arasında doğanlar ise kendi içlerine yönelip hayatlarını, bugüne kadar yaptıklarını ve nereye doğru gittiklerini sorgulayabilirler. Yaşantınızı sorgularken dikkatinizi hedeflerinize yöneltmenizi öneririm. Böylece Jüpiter'in büyüten etkisini olumlu yönde kullanarak amaçlarınıza ulaşabilirsiniz. Son derece verimli, üretken ve başarılı çalışmalar yapabilirsiniz. Fakat, dikkatinizi sürdürmekte olduğunuz hayata ve yaptığınız hatalara yöneltecek olursanız, o zaman olumsuz duygulara kapılacak ve Jüpiter bu kez bunları büyütecektir. Olumlu düşünce ve duygulardan uzaklaşmayın.Gökyüzünün bu konumundan güçlü biçimde etkilenen diğer burç ise, Aslan. Kova burcunun tam karşısında bulunduğu için direkt enerji alıyor. Bu nedenle kovalar kadar güçlü bir biçimde etkileniyor. Evet, aslanların bugünden itibarenmoralleri zayıflayabilir ve olaylardan kolay etkilenebilirler. Ancak olumlu beklentiler içinde bulunmak ve güçlü isteklerinize ulaşmak için harekete geçmek doğru bir davranış olacak. Zaten Güneş'in etkisi bir-iki gün içinde geçen bir etki. Ancak, Jüpiter, Uranüs ve bir süredir etkilerini güçlü biçimde yansıtan Mars, burcunuza son derece yüksek potansiyelli bir enerji akıttığı için çok büyük istekler içine girersiniz. Tabii bu arada aynı derece güçlü bir gerilim yaşayacağınızı da belirtmekte yarar var. Enerjinizi yıkıcı değil yapıcı yönde kullanmaya çalışırsanız, büyük başarılar elde etmeniz mümkün olacak. Gökyüzünün bu konumundan etkilenen diğer burçlar ise, ikizler, terazi, koç, yay, boğa ve akrep. Evet, gökyüzünden yeryüzüne çok çeşitli özelliklerde enerjiler akıyor. Burada önemli olan sizin bu enerjileri nasıl çekip kullanacağınız... Olumlu ve güçlü istekleriniz, bunu belirliyor. Yani kendiniz için siz belirliyorsunuz.






 








Yazarın Tüm Yazıları