Görkemli açılış

Vakko, "Geleceğin Vakko"su adını verdiği proje ile moda dünyasına damga vurmaya hazırlanıyor.

Projenin ilk adımı sayılan Vakko Üretim Merkezi-Esenyurt, Vakko’nun kurucusu Vitali Hakko’nun ölümünün ilk yıl dönümünde tamamlanarak açıldı. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın da katıldığı açılışta Hakko ailesi tam kadro yer aldı. Davete katılanlar arasında Özden Narin, Tahire Demircan, Banu Çarmıklı, Begüm-Metin Şen, Demet-İbrahim Kutluay, Tilda-Erol Tezman, Zeynep Fadıllıoğlu, Asım Kocabıyık ve Selahattin Beyazıt gibi ünlü simalar vardı. Açılışı yapılan Vakko Üretim Merkezi-Esenyurt, 5 katta 33 bin metrekarelik kullanım alanı, üretim ve yönetim için tasarlanmış iki ayrı modülden oluşuyor. Konfeksiyon üretim, desen, dikim atölyeleri, showroom, depo, lojistik ve sosyal kullanım alanlarını kapsayan binada son teknolojiye sahip emprime baskı tezgahları dikkat çekiyor.

Erken kalktılar

Zeynep Tokuş ile eşi Alp Nuhoğlu, bebekleri Ali’nin geçtiğimiz yıl 6.5 aylık dünyaya gelmesinden sonra zor günler geçirmişlerdi. Çift, artık gece dışarıya çıkmaya başladı. Lucca Bar’da kafa dağıtan çift, gecenin geç saatine kalmadan evlerinin yolunu tuttu.

Ürünler tanıtıldı

Türkiye’de ilk kez, bir ev teksktili markası ile bir moda tasarımcısının işbirliğiyle ortaya çıkan Arzu Kaprol Home Line ürünleri, Nişantaşı City’s’de düzenlenen bir davetle tanıtıldı. Zorlu Grubu’nun ev tekstili alanındaki öncü markası Linens ile ünlü modacı Arzu Kaprol işbirliğiyle hazırlanan ürünler, tanıtıma katılanlar tarafından beğenildi.

Bir partide iki kıyafet

Beşiktaş eski başkanı Serdar Bilgili’nin sahibi olduğu W Otel’deki partiler, sosyetenin buluşma noktası haline geldi. Geçtiğimiz akşam verilen partide bir kez daha ev sahipliği yapan Serdar Bey, gecede iki farklı kıyafetle boy göstererek konuklarını şaşırttı. Geceye balıkçı yaka kazak, kruvaze ceket ve İspanyol paça pantolonla başlayan işadamı, ilerleyen saatlerde kıyafetini tepeden tırnağa değiştirdi ve partiye bluejean pantolon, siyah kazak, montla devam etti.

Acil ameliyat oldu

Rahatsızlanarak Amerikan Hastanesine kaldırılan ünlü koreograf Uğurkan Erez, acil ameliyata alındı. Sağ akciğerinde tümör tespit edilen Erez’in, Amerikan Hastanesi Göğüs Cerrahisi Bölümü’nden Prof. Dr. Şükrü Dilege tarafından akciğerinin bir lobu alındı. Akciğerinin tamamen tümörden temizlendiğini söyleyen Erez, sağlık durumunun iyi olduğunu söyledi.

Kaynar’ın sualtı belgeseli İtalya’da yayınlanacak

Aynı zamanda profesyonel bir dalgıç olan, Padi Dive Master lisanslı işletmeci Erol Kaynar’ın su altı çekimleri, İtalyan medyasından da ilgi gördü. İtalyan Subacpuea televizyonu, bugüne kadar dünyanın birçok denizinde dalış yapan Kaynar’dan, çektiği belgesel videoyu yayınlamak için izin istedi. Başarılı işletmecinin kendi kamerasıyla yaptığı ve kendi adına tescil ettirdiği görüntülerden oluşan belgesel, önümüzdeki hafta İtalya’da yayınlanacak. Kaynar’ın çekim yaptığı yerler arasında Türkiye (Bodrum, Kaş, Kalkan, Saroz, Antalya, Göcek, Fethiye, Karadeniz), Maldivler, Seyşel Adaları, Phuket, Sipadan, Endonezya, Bali, Küba, Kuzey Çin Denizi ve Kızıldeniz de yer alıyor.
Yazarın Tüm Yazıları