Ghade Şakir'in Gipsy aşkı

Merhum hayırsever Semiha Şakir’in 70 yaşındaki kızı Ghade Şakir, 2008’de İspanya’nın dünyaca ünlü müzik grubu Gipsy Kings grubunun kurucusu Chico Bouchiki ile flört etmeye başlamıştı.

Haberin Devamı

Evli sevgilisi ile görüntülenmemek için büyük gayret gösteren Ghade Şakir’in kendisinden 12 yaş küçük Chico Bouchiki ile birlikte çekilmiş ilk fotoğraflarını geçen yıl bu köşede yayınlamıştım. Üç yıl önce eşinden boşanan Bouchiki ile Şakir, yeni yılı Kıbrıs’taki Merit Hotel’de karşılamış ve Erkan Özerman’ın objektifine mutluluk pozlarını vermişti. İlişkilerini gözlerden uzak Fransa’nın Cannes şehrindeki Ghade Şakir’in malikanesinde yaşayan sevgililer geçen hafta sonu Paris’te ortaya çıktı. Gipsy Kings’in kurucusu Chico’nun kurduğu Chico & Gypsies, Paris Olympia’da yeni plaklarının tanıtımı için iki konser verirken Ghade Şakir de sevgilisini en ön sıradan izleyerek ayakta alkışladı.

Market’te kermes
Türk Kalp Vakfı, Kuruçeşme’deki The Market’te kermes düzenledi. Türk Kalp Vakfı Başkanı Semiramis Sekban’ın ev sahipliğinde düzenlenen kermeste, Atasay Myras koleksiyonundan bir yüzük açık artırma ile Türk Kalp Vakfı yararına satıldı. Türk Kalp Vakfı Başkanı Semiramis Sekban, katkılarından dolayı Atasay Mücevher Grubu Başkanı Çiğdem Kamer’e plaket verdi.

Numaralı pırlanta
Mücevher markası De Beers Grubu’nun pırlanta markası Forevermark, Türkiye’de lisans ortağı olarak Zen Pırlanta ile işbirliği yaptı, Forevermark pırlantalrı Salt Galata’da tanıttı. De Beers Forevermark ile Zen Pırlanta işbirliğinin mimarı Şebnem Balkan’ın organize ettiği tanıtıma Forevermark CEO’su Stephen Lussier de katılırken, pırlantaların içindeki özel numarayı ve mührü perdeye yansıtarak anlattı. Zen Pırlanta Yönetim Kurulu Başkanı Emil Güzeliş ve eşi Şükran Güzeliş’in ev sahipliği yaptığı tanıtımda, iş ve sanat dünyasının mücevher tutkunu isimleri Cem Adrian’ın şarkıları eşliğinde vitrinlerdeki Forevermark pırlantalarını yakından inceledi.



Yazarın Tüm Yazıları