Geniş gözenekler

Suna Hanım, merhaba...

Öncelikle faydalı bilgilerinizden dolayı teşekkür ederim. Benim sorunum yüzümün çok yağlı olması, özellikle burun üstü ve yanak bölgemde çok büyük ve derin gözeneklerin olması... Bu gözenekleri temizlemek ve ortadan kaldırmak için ne yapmam gerekir? n Leyla

Size bir losyon önereceğim: Yarım kahve fincanı alkol, iki çorba kaşığı elma sirkesi, yarım kahve fincan gülsuyunu karıştırıp bir cam sişeye koyun ve soğuk yerde muhafaza edin. Sabah-akşam cildinizi bu losyonla silin. Yatmadan önce de elma suyu ve limon suyunu karıştırıp cildinize sürün, kuruyunca yatın. 5 gün içinde farkı görürsünüz.

Gözaltı morluklarına ebegümeci kompresi

Merhaba Suna Hanım, yazılarınızı zevkle takip ediyorum. Kitabınızda çok pratik ve etkili formüller mevcut. Fakat gözaltı morluklarıma bir çözüm bulamıyorun, ne yapmalıyım? Yardımınız için şimdiden teşekkürler. n Reyhan S.

Bir tutam taze ebegümeciyi havanda ezin, içine bir elmanın suyunu ekleyin. Karışımı gazlı bez arasına koyup, göz çevrelerinizde 20 dakika bekletin. Bir de bol bol maydanoz ve taze nane tüketin.
Yazarın Tüm Yazıları