Genç yeteneklerin büyük sınavı

<1>Foto <1>galeri Design Loft tanıtım defilesi, "Maserati A La Mode Fashion Parties" kapsamında önceki akşam Les Ottomans Otel'de yapıldı.

Haberin Devamı

Foto galeri - Design Loft defilesi fotoğrafları için tıklayınız...

Defilede, MaraÅŸlıoÄŸlu'nun genç yetenekleri moda sektörüne kazandırmak amacıyla kurduÄŸu Design loft adlı atölyede çalışmalarını sürdüren Belma Özdemir, Berk BaÅŸak, Elif Tanrıbilir, Filiz Tarlabaşı, Kübra Naldöken, Mine Sedef KökçüoÄŸlu, Tomris Kuzu ve Zeynep Tosun'un 80 parçalık ilkbahar-yaz koleksiyonları sergilendi. Esin MaraÅŸlıoÄŸlu, genç moda tasarımcılarının, giysilerinde futuristik yaklaşımlar ve galaksi tonları gibi dokunuÅŸların etkisini hissettirmeye çalıştığını belirtti. Koreografisini UÄŸurkan Erez'in yaptığı defilede Güzide Duran, ÇaÄŸla Åžikel, AyÅŸe Hatun Önal gibi pek çok ünlü manken podyuma çıktı. Geceye Bahar Korçan, Demet Akalın, Zeynep Tunuslu, Hıncal Uluç ve Dilek Hanif'in de arasında bulunduÄŸu kalabalık bir davetli grubu katıldı.Â

Haberin Devamı

Tanrılar ve Tanrıçaların gecesi
Ünlülerin avukatlığını yapan, Bodrum Açıkdeniz Yelken Kulübü’nün de Viskomodor’u olan Mine Howie’nin her sene sezon açılışında "Beyaz Gece" konseptiyle düzenlediği doğum günü partisi, 9 Haziran akşamı Bodrum’daki Karia Princess Hotel Olive Tree Havuz Başı’nda yapıldı. Tekne sahipleri, yelkenciler ve Bodrum’un tanınmış simalarının arasında bulunduğu 50 kadar davetlinin katıldığı "Tanrılar&Tanrıçalar" konseptli partide, Howie konuklarını Minerva (Zeka Tanrıçası) kostümüyle karşıladı. Gecede Şeküre Boz’un Afrodit kostümü ise "En iyi Tanrıça kostümü" seçildi.

Çifte doğum günü
İki yıldır La Sposa del Futuro markasıyla çok başarılı işlere imza atan Ece Ermeç ve Mine Ulus Turgutoğlu, işteki uyumlarını dostluklarına da taşıdı. La Sposa del Futuro’nun sahibeleri Ermeç ve Turgutoğlu, doğum günlerini önceki akşam Nişantaşı’ndaki showroom’larında beraber kutladı.

Doğru yoldayız
İnternet sitesi gecce.com’un organize ettiği "2006 Mekan Oscarları" ödül töreni, geçtiğimiz akşam Adile Sultan Sarayı’nda yapıldı. Gecede ödül alanlar arasında Sheraton Çeşme Hotel de vardı. "En İyi Çeşme Mekanı" ödülünü, otelin Yönetim Kurulu Başkanı İskender Dilek aldı. Dilek, layık görüldükleri bu ödül sayesinde çok doğru bir yolda olduklarına iyice inandığını söyledi.

Çok çalışıyor
Haldun Dormen "Hisseli Harikalar Kumpanyası"nı yıllar sonra yeniden sahneye koyuyor. Eylül ayında izleyiciyle buluşması planlanan müzikalin kostümlerini ise Dormen’in kardeşi Güler Yiğit hazırlıyor. Önceki akşam Adile Sultan Sarayı’nda hayat arkadaşı Halil Değer’le birlikte rastladığım Yiğit, kostüm hazırlıklarının tüm vaktini aldığını, şu sıralar başını kaşıyacak vaktinin bile kalmadığını belirtiyor.

İthal grup iddialı
Sheraton Ankara’da yer alan, zevkli dekoru ve ambiyansı ile öne çıkan Copper Club, yeni sezonun da iddialı adreslerinden biri... Mekanda haftanın altı gecesi sahne alacak olan Smile Trio adlı grup, Ankaralılara keyifli saatler vaat ediyor. Çok sağlam bir müzikal altyapıya sahip olan grup, Enriko, Irena ve Svetlana’dan oluşuyor.

Feminen bir yaz
Yunan markası BSB, bu yıl etkileyici, şık ve feminen detaylarla hazırlanan koleksiyonu ile yine kadınların favorileri arasına girdi. BSB’nin yeni koleksiyonunda mini etek ve şortlar ön plana çıksa da, asıl başrol oyuncusu elbiseler gibi görünüyor. Ayrıca birbirinden iddalı dar pantolonlar da 2007 yazının trendleri arasında...

Briç sevenler Antalya’da
Avrupa Briç Federasyonları Birliği (European Bridge League) tarafından iki yılda bir organize edilen Avrupa Açık Briç Şampiyonları’nın üçüncüsü, 15-30 Haziran 2007 tarihleri arasında Türkiye Briç Federasyonu’nun ev sahipliğinde Antalya’da bulunan WOW Kremlin Palace’da gerçekleşiyor. Bu yıl şampiyonaya toplam 2 bin kişinin katılması bekleniyor.

Yalıda brunch keyfi
Sait Halim Paşa Yalısı, Babalar Günü’nden başlayarak her hafta çok özel bir brunch keyfine imza atıyor. Babalarına unutamayacakları bir gün armağan etmek isteyenler için hazırlanan özel Babalar Günü brunch’ı Sait Halim Paşa Yalısı’nın muhteşem atmosferinde gerçekleşecek.

Babalara indirim var
Türkiye’deki tüm Home Store Cafe’lerde, Babalar Günü’ne özel bir indirim uygulanacak. Bu mekanlara 16-17 Haziran tarihlerinde çocuklarıyla birlikte gelen babalar, yüzde 15’lik özel indirimden yararlanacak. Ayrıca babalar ile çocuklarını farklı sürprizler de bekliyor olacak.

Yazarın Tüm Yazıları