Gecenin Festivali MixMondial başladı

MixMondial, İstanbul, Ankara ve İzmir’de başlıyor. 30 Ekim-14 Kasım tarihleri arasında üç büyük şehrin en iyi bar, gece kulübü, restoran ve cafelerinde geçerli olan festival 100’den fazla mekanda gerçekleşecek.

Haberin Devamı

İki hafta boyunca üç şehri birden festival ruhuyla dolduracak olan MixMondial’de yepyeni keyif deneyimleri sunacak dünyanın en farklı ve lezzetli kokteylleri, birbirinden eğlenceli ve seçkin partiler, happyhour’lar, atölye çalışmaları ile pek çok sürpriz etkinlik katılımcıları bekliyor.
Üç şehirde gerçekleşecek etkinliklerle şehir yaşamına farklılık katacak MixMondial’de iş çıkışları 19.00-20.30 saatleri arasında gerçekleşecek “Aperativo Time” etkinliklerinde birbirinden lezzetli atıştırmalıklar ve yazın tadını sonbahara taşıyacak olan özel MixMondial kokteylleri, canlı müzik performansları eşliğinde sunulacak. Festivalde ayrıca lezzeti ve keyfi bir arada yaşatacak olan “CreamyAfternoon” etkinliğinde tatlı şefi Ece Zaim’in MixMondial’e özel hazırladığı macaronlar, woopie’lar, merengli tatlılar, birbirinden lezzetli kokteyllerle eşleşecek. Festival süresince pazartesi gecelerini cuma tadında yaşatacak olan Mash-Up partilerinde karaoke eğlencesi yepyeni kokteyl deneyimleri ile birleşecek. Cuma ve cumartesi günlerinde ise MixMondial’e katılan çeşitli mekânlar festivale canlı müzik ve DJ performansları ile eşlik edecekler.

Haberin Devamı


Birbirinden eğlenceli etkinliklerin yanı sıra dünyanın en ünlü içki uzmanlarından Kenji Jesse gibi isimlerin de yeme-içme sektörü çalışanlarına eğitim vereceği MixMondial, sektör için içecek kültürünün gelişmesine de önemli katkı sağlayacak.


30 Ekim-14 Kasım tarihleri arasında İstanbul, Ankara ve İzmir’den 100’den fazla mekanın katılacağı Mix Mondial’de gastronomik ve sanatsal aktiviteler düzenlenerek şehir kültürüne yeni yaşam deneyimleri ve alternatifler kazandırmaya devam edilecek.


Gecenin keyfini yaşatan MixMondial festivaline katılan tüm mekanlara ve mekanlarda gerçekleşecek etkinliklerin detaylarına www.mixmondial.com adresinden ulaşabilirsiniz.

İzmir MixMondial Bölgeleri: Gazi Kadınlar, Alsancak, Küçükpark, Bostanlı, Kordon

İzmir MixMondial Noktaları: Hayal Kahvesi, Tren, Enişte, Rujj, Manje, NicciLounge, The House Cafe, Vecihi, Berlins, Black Jack, Midpoint Alsancak, Midpoint Bornova, Mint, Blanc, Muppets Alsancak, Muppets Karşıyaka, Sherwood, Park Biraver, Trafik, Wuu Plus

Haberin Devamı

Gecenin Festivali MixMondial başladı

Yazarın Tüm Yazıları