Flamingo yeniden uçuyor

Altınbaş Kuyumculuk’un ortaklarından Serdar Altınbaş ve Ceylan Otel’in ortaklarından Cemre Ceylan, iş dünyasının patronlarının popüler yatırım alanlarından yeme-içme sektörüne girdi.

Haberin Devamı

Ortaklar, Gezi Parkı olayları nedeniyle kapanan Flamingo Restoran’ı yeniden açtı.

Şişhane’deki Bird’ün yaratıcıları Aliye Turagay ve eşi Joost Rooijmans’ın mayıs ayında Ceylan Otel’in bahçe katında açtıkları Flamingo Restoran, kısa zamanda İstanbul gecelerinin en popüler adresi olmuştu. Ancak kapısında kuyruklar oluşan Flamingo, Gezi Parkı olayları nedeniyle açılalı daha bir ay olmadan kapanmak zorunda kalmıştı.
Geçtiğimiz günlerde de Aliye Turagay’ın Flamingo Restoran’la yollarını ayırdığı yazılmıştı.
Flamingo, ağustosun ilk günlerinde yeniden hizmete girdi. Meğer mekânı Altınbaş Kuyumculuk’un ortaklarından Serdar Altınbaş ve Ceylan Otel’in ortaklarından Cemre Ceylan birlikte açmış. İş dünyasının patronlarının popüler yatırım alanlarından olan yeme-içme sektörüne sessiz sedasız bir giriş yapan ortaklar, Aliye Turagay ile yollarını ayırmış.
Flamingo’nun yemeklerine imza atan Emre Şen ile yollarına devam ettiklerini söyleyen Altınbaş ve Ceylan, işletmeyi de Şen’e emanet etmiş.

Haberin Devamı

Atilla Aksoy anıldı

Aksoy Matbaacılık’ın kurucusu ve Conrad Oteli’nin ortağı Atilla Aksoy, kansere yakalandıktan sonra 2008 yılında hayatını kaybetmişti. Aksoy, ölümünün 5’inci yıldönümünde Zincirlikuyu’daki mezarı başında anıldı. İşadamının eşi Ümit Aksoy, çocukları Osman ve Gamze Aksoy ile dostlarının katıldığı anma töreni dualarla sona erdi.

Küreklere asıldı

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal liglerin başlamasıyla birlikte İstanbul’a dönerken, eşi Fani Aysal Bodrum’daki tatiline devam ediyor. Formda kalmak için Barbie adlı teknesini demirlediği Cennet Koyu’nda gün boyu yüzen Fani Aysal, ara sıra da küreklere asılarak spor yapıyor.

Yunan adalarının VIP Türkleri

Türkler, bu yaz ekonomik krizle boğuşan Yunanistan ve adalarını ihya etti! Hâl böyle olunca Mykonos’taki Nammos, en iyi müşterileri olan Türkleri 10’uncu yıl kutlamalarına davet etti. Simi Adası’ndaki Manos da Nammos gibi Türklerin en popüler adresleri arasına girdi. Manos’a giden VIP Turizm’in sahibi Ceylan Pirinççioğlu ve eşi Zuhal Pirinççioğlu ile Ali Ağaoğlu gibi ünlü isimler, restoranın sahibi Manos Magkos’la hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmedi.

Yazarın Tüm Yazıları