Fındık fıstık

Beşiktaş, Ordu deplasmanından mutlu, mesut İstanbul' a döndü. Kara kartal, Manuel Fernandesin yokluğunda hücumda etkili olamadı.

Haberin Devamı

Orduspor' un 1-0 öne geçmesi de Beşiktaş' ı çok zor bir duruma itti. Golde tüm defansın hatası inanılmazdı. Beşiktaş malesef çok kolay gol yiyor. Olcay oyunda kaldığı süre içerisinde devamlı kaydı. Onun kaydığı bir poziyonun devamı da golü getirdi. Siyah Beyazlı oyuncuların bence kramponları, saha zemine uygun değildi. Bunu kulübe de oturanlarda görmedi.

Kaptan Toraman' ın attığı golle beraberlik geldi. 2. yarıda genç yetenek Oğuzhan' ın harika golüyle de Beşiktaş öne geçti. İki takımda dün akşam etkili bir oyun sergilemedi.
Orduspor' un uyku havasına kara kartal da eşlik etti. Bu duruma hakem de uydu. Ev sahibi lehine iyi ama Beşiktaş adına kötü bir maç oynattı. Skora etki edecek her hangi bir kararı olmasa da, kartlarını bana göre eşit dağıtmadı. Beşiktaş' a verdiği her kart doğruydu ama Orduspor' a veremediği kartlarda gözden kaçmadı. Geceye top kayıpları damgasını vurdu.

Haberin Devamı

Uğur Boral' la bu gemi malesef su alıyor. Kalan 3 maçıda öyle yada böyle eksiksiz kapatabilirsek, mutlaka Uğur' un pozisyonunda oyanabilecek iyi bir oyuncu transferi şart oldu. Uğur' un transferini duyduğumda inanın şok olmuştum. Halen de şok içerisindeyim. Beşiktaş gibi bir takımda bu kadar kalitesiz bir futbolla oynaması ayrı bir şok. Ben hoca olsam, bırakın 11 de oynamasını yedek kulübesinde bile oturtmam.

Benim çok beğendiğim ama bu aralar oldukça beni üzen Olcay' ı da malesef eleştirmeden edemeyeceğim. Haftalardır kötü bir performans çiziyor. Çok yetenekli ama ya baskıyı kaldırmadı ya da İstanbul ona çok ağır geldi. Kafası ile ayakları aynı saha içerisinde değil. Forma şimdilik onun için kolay. Çünkü alternatifi yok. İleride o mevki için yapılacak bir transferde bu oyunla forma bulması çok zor. Aklını bir an önce başına getirmeli.

Dün aslında takım olarak da iyi değildik. Holosko, Necip, Almeida, Olcay, Uğur, Sivok ve hatta Oğuzhan bile iyi değildi. Sadece mücadele ettiler. Ama yaratıcı olamadılar. Oyunca sonradan giren Veli' de hiçbir şey yapamadan süreyi tamamladı. Beşiktaş' ın eksiği Fernandes' ti belki de ama unutmamamlı ki Orduspor' un tam 5 eksiği vardı.

Haberin Devamı

Kötü oynanan oyundan sonra gelen galibiyet, oyunu bir an için unutturuyor. Kazanmak güzel. Yakalan bir seri var. Kazanılacak 3 maç daha var. İlk yarıyı Beşiktaş lider biterebilir. Küme düşer bu takım diyenler, şimdi elleri kızarana kadar bu takımı alkışlıyorlar.

Bu hafta baya berektli oldu. Anteple, fındık la doyduk. Kulakların çınlasın sevgili Ata Demirer "Fındık fıstık offf sensin fıstık offf!!!

Yazarın Tüm Yazıları