Fan club üyelerine iftar verdi

Fransa Meclisi Genel Kurulu’nun, sözde Ermeni soykırımını reddetmenin suç sayılmasını öngören yasa teklifini kabul etmesine sinirlenen Gülben Ergen, annesiyle birlikte çıktığı Fransa seyahatini yarıda kesti.

Yasanın kabulünün ardından apar topar Türkiye’ye dönen Ergen, gelir gelmez de fun club üyelerine Baltalimanı Oba Sultan Restaurant’da bir iftar yemeği verdi. İftardan sonra basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Ergen, Fransa’yı protesto ederek tatilini kestiğini ve alışveriş yapmadan döndüğünü söyledi: "Tatil için sadece Fransa değil, dünyada gezilecek birçok güzel yer var. Biz de oralara gider, görürüz."

İtalya onun peşinde

Tülin Şahin, geçtiğimiz ay bir İtalyan moda dergisi için objektif karşısına geçmişti. Şahin’in pozları çok beğenilince, bu karelerden biri de derginin kapağını süsledi. İşte bu kapakla derginin yok satması, dergi yöneticilerini harekete geçirdi ve ünlü mankene sürekli kendileriyle çalışması yönünde teklif götürdüler.

Mekán mekán geziyor

Gamze Özçelik, önceki gün "Arka Sokaklar" adlı dizinin çekimlerini bitirdikten sonra soluğu Cihangir’de aldı. Önce Leyla Cafe’ye uğrayıp bir arkadaşıyla kahve içen güzel oyuncu, ardından aynı semtteki farklı bir mekana geçti.

Van Damme geldi

Yönetmenliğini Ömer Faruk Sorak’ın yaptığı "Sınav" filminde rol alan Jean-Claude Van Damme, yeniden Türkiye’ye geldi. Van Damme bu akşam TİM’de (Türker İnanoğlu Maslak Show Center) yapılacak galaya katılacak.

Kadınlığımızı unutuyoruz

Cenk Eren, "İnce Saz" adlı şarkısına geçtiğimiz gün Beyoğlu’ndaki Cambaz adlı mekanda klip çekti. Eren’e Kubilay Kasap’ın yönettiği bu klipte sanatçı dostu İpek Tuzcuoğlu eşlik etti. Konsept gereği 50’li yılların çizgilerini yansıtan kıyafetlerle kamera karşısına geçen Tuzcuoğlu, "Bu kıyafeti taşımak çok zor. Şimdi alıştık kot giymeye, kadınlığımızı unutuyoruz" dedi.

Çizgi film aldılar

Mehmet Ali Erbil’in eski eşi Nergis Kumbasar ile kızı Yasmin, önceki akşam Etiler D&R’daydı... Uzun süre mağazayı dolaşan anne-kız, birkaç çizgi film DVD’si aldıktan sonra evlerine döndü.

Fransız eşyalarını attı

Petek Dinçöz, önceki akşam "İstanbul Geceleri" adlı şarkısına klip çekmek için Elmadağ’daki bir mekanda kamera karşısına geçti. Sevenlerinin, bu şarkıya klip çekmesini çok istediğini belirten Dinçöz "Ben de bayrama girerken enerjik, şıkır şıkır bir klip yapmaya karar verdim" dedi. Bu arada Fransa’yı kınamayı da ihmal etmeyen şarkıcı, protestolara katıldığını, Fransız ürünlerini almadığını, evdeki Fransız mallarını ise attığını söyledi. Tatil için bile Fransa’ya gitmeyeceğini söyleyen Petek Dinçöz, Fransa’daki konserini de iptal ettirmiş.
Yazarın Tüm Yazıları