F.Bahçe hak etti

YENİ yılın ikinci büyük derbisi beklenilenin de üstünde basketbol ziyafetinde geçti. Bu kez mönüde Fenerbahçe Ülker’de Jasikevicius vardı.

Müthiş bir ilk yarı seyrettik. Efes Pilsen’in üstün gözüktüğü birinci ve ikinci periyotlarda bir başka gözlemimiz de Top 16’da daha iyi bir Efes Pilsen seyredeceğimiz oldu.
Bu yarıda Efes Pilsen kaçtı, Fenerbahçe kovaladı. İkinci yarının başında Efes, hem hücumda hem de savunmada kötü bir dönem geçirdi. 19-8 biten 3. periyot maçın dengesinin net bir şekilde Fenerbahçe Ülker’in eline geçtiği anlardı. Kişisel görüşüm, Efes Pilsen’in bu arada iyi bir beşle sahada olmadığıydı.
Basketbola doyduk
Son periyotta coşan, özgüvenli Fenerbahçe Ülker, farkı 18 sayıya kadar çıkarttı. Ancak Fenerbahçe, Efes Pilsen’in 4 kısa artı Kerem’le yaptığı baskıya ve tempoyu artırmalarına akılcı cevap veremeyince; fark 4 sayıya kadar indi. Maçın son saniyeleri ise, ileride Fenerbahçe Ülker’in lig sıralamasında çok işine yarayacak 9 sayılık farkla bitti.
Euroleague’in çeyrek final seviyesinde geçen karşılaşmada Fenerbahçe Ülker ve Efes Pilsen basketbol adına, doyurucu ve müthiş bir performans sergilediler. Kendilerine Euroleague’de canı gönülden başarılar diliyoruz.
Yazarın Tüm Yazıları