Eyyy Galatasaray yönetimi! Melo'yu derhal gönderin

ÇOK büyük iki camia, ezeli rekabet, ebedi dostluk...

Haberin Devamı

Kazanmanın, kaybetmenin bir etkisi olmadığı anlarda bile, hiçbir zaman derbiliğinden, öneminden bir şey kaybettirmeyen derbi... Doğal olarak gerginlikler, fauller, sarı kartlar hatta kırmızı kart makul karşılanabilir. Ama hepimizin gözleri önünde futbolun kirlenmesini hiçbir şart ve sebeple makul kabul edemem!
Futbolumuzun temiz kalmasını, daha doğrusu temizlenmesini istiyorsak, gerekli cezaları sadece rakibine ‘fiziksel’ faul yapana vermekten vazgeçerek başlamalıyız. Bülent Yıldırım dün akşam Melo’yu atması gerektiği zaman atamadı ama bence G.Saray yönetimi başta olmak üzere Galatasaray camiası Melo’ya ‘gerekli’ cezayı derhal kesmelidir.

O HAREKET YAPILMAZ

3 puan uğruna, anlık kazanımlar uğruna, bir iki maç kazanmak uğruna hatta bir sezon uğruna; ülkemizin futbolunun geleceğini riske etmemeliler!
Yaptığı hareket; ne profesyonelliğe, ne fair play’e, ne de benim bildiğim, öğrendiğim hiçbir anlayışa sığmıyor! Eminim ki o çirkin görüntü, sağduyulu tüm G.Saraylı futbolseverleri de en az benim kadar rahatsız etmiştir.
Eğer son dönemde daha bir sıklıkla dile getirdiğimiz ‘temiz futbol’, ‘futbolun güzellikleri’ kavramlarını hayata geçirmek ve ülke olarak futbolumuzu temizlemek istiyorsak; G.Saray yönetiminin derhal Melo’yu göndermesi gerekir.

Haberin Devamı

TOP, BAŞKAN AYSAL VE YÖNETİMİNDE

İSTERSE Melo, dünyanın en iyi takımlarında ya da Brezilya Milli Takımı’nda oynasın benim için hiçbir değeri yok; benim ülkemin futbolunu kirletmeye hakkı yok! Felipe Melo futbolun çirkin yüzüdür! Ki benim tanıdığım son derece beyefendi Ünal Aysal ve yönetimi ‘uzun vadeli ve sağduyulu’ doğru kararı alacaklardır. Hepimizin artık bıktığı bu zihniyeti kökten değiştirmek, silkelenmek ve örnek olmak adına bir fırsattır bu! Maça dair dip not: Galatasaray’ı tebrik ederim! Sezonu forse eden Fenerbahçe’yi, başlama düdüğünden bitiş düdüğüne kadar sürklase ederek galibiyeti hak ettiler.

Yazarın Tüm Yazıları