Evlilik yok bebek var

Ayça Dinçkök, sevgilisi Deniz Somersan’dan bebek bekliyor. Evliliği düşünmeyen ünlü işkadını, 4,5 aylık hamile.

Haberin Devamı

Akkök Holding’in ortaklarından Ayça Dinçkök’ün Deniz Somersan’la ilişkisini ilk kez bu köşede okumuştunuz. Haberde, ikilinin Beyoğlu’nda öpüşürken çekilmiş fotoğraflarına da yer vermiştim. Dinçkök ve Somersan daha sonra birçok kez el ele dudak dudağa görüntülendi. Kendisinden 20 yaş küçük sevgilisini ailesiyle de tanıştıran Dinçkök, öğrendiğime göre 4,5 aylık hamileymiş. Can Sandıkçıoğlu’ndan iki çocuğu olan Dinçkök, hep üç çocuğu olmasını istediğini, ayrıca çocukları olsa da Somersan’la evlenmeyi düşünmediğini söylüyormuş.

49. yaş kutlaması

Sexyy-S mayolarının sahibi Seval Birinci, 49. doğum gününü Bebek’teki Choice’da kutladı. Gönül Yazar, Pınar Aylin ve Arte Tahir’in de aralarında olduğu dostları, bu mutlu gününde Birinci’yi yalnız bırakmadı.

Haberin Devamı

Güçlü kadınlar saçlarını konuşturdu

İşadamı Nurettin Hasman’ın fotoğrafçı kızı Merve Hasman, 20. yılını kutlayan Pantene için iş ve sanat dünyasının ünlü kadınlarıyla bir  çekim yaptı. Ayşe Kucuroğlu, Bennu Gerede ve Bilgün Dereli’nin de aralarında olduğu isimler, “Ben güçlüyüm, ben başarılıyım, ben mutluyum, ben benim” diyerek Hasman’ın objektifine poz verdi.
Pantene’in reklam yüzleri Tuba Büyüküstün, Burcu Kara, Hande Subaşı ve Özge Özberk’in de poz verdiği “Pantene ile Konuşan Saçlar” adlı sergi, bu akşam EKAV Sanat Merkezi’nde açılacak.

Eğlenceli alışveriş

Demet Sabancı Çetindoğan’ın sahibi olduğu Brandroom Nişantaşı, 2013 yılını Şişli Belediyesi ile birlikte düzenlediği  etkinlikle kutladı. Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül ve Brandroom Nişantaşı Müdürü Müge Sırmabıyık’ın ev sahipliği yaptığı kutlamaya katılanlar, ünlü markaların yeni yıl koleksiyonlarını inceleme fırsatı buldu.

Bilet almadı

Hacı Sabancı, önceki gün babası Ömer Sabancı ve annesi Arzu Sabancı ile Etiler Nusret’teydi. Sevgilisi Özge Ulusoy’un bulunmadığı aile yemeği sonrası tek başına restorandan ayrılan Sabancı, kırmızı Porsche otomobili nedeniyle caddedeki herkesin ilgi odağı oldu. Aracına bineceği sırada kendisine bilet uzatan Milli Piyango satıcısını görmezden gelen Sabancı, Ulusoy’la ilgili soruları da yanıtsız bıraktı.

Haberin Devamı

Mr. Cîroc Ortaköy’de

Eğlence sektörünün başarılı ismi Emre Ergani, votka markası Cîroc’un Türkiye’deki tanıtım elçisi oldu. Ergani, dünyaca ünlü sanatçı ve işadamı Puff Diddy’nin global marka elçisi olduğu Cîroc’un yüzü olarak yeni projelerde yer alacak. “Mr. Cîroc” Ergani, bu akşam da Ortaköy’deki Blackk’i “Case by Ciroc” adıyla
hizmete açacak.

Yazarın Tüm Yazıları