Ev döşeyecek

Milli sörfçü Bora Kozanoğlu, geçtiğimiz yaz Çeşme-Alaçatı’da “B House” adlı bir butik otel açmıştı.

Haberin Devamı

Yedi ay süren inşaatın ardından hizmete giren 10 odalı otelin dekorasyonunu ise Kozanoğlu’nun sevgilisi Eda Taşpınar yapmıştı. B House’da imza attığı işin ardından Instyle Home adlı dekorasyon dergisine kapak olan Taşpınar, şimdi de emlak ve dekorasyonla ilgili bir program hazırlamak için kolları sıvadı. Taşpınar’ın mimarlarla röportajlar yapıp sanat galerilerini gezeceği “TV Emlak” adlı program, 20 Kasım’dan itibaren Habertürk’te yayınlanacak. Programda
maddi durumu iyi olmayan vatandaşların evleri de yenilenecek.

Mobil ofis

Koç Holding Onursal Başkanı Rahmi Koç, emekliye ayrılsa da iş dünyasından kopamıyor. İstanbul gecelerinde rastladığım Koç’un ofisini otomobiline taşıdığını fark ettim. ‘RK’ plakalı aracın ön tarafını evrak, gazete ve kitapla dolduran, trafikte bile boş durmayıp notlar alan Koç, telefonla da çalışanlarına talimatlar veriyordu...

Haberin Devamı

Güzellik gününde buluştular

Dermokozmetik markası OHT Peptide3, “Nişantaşı’nda Güzellik Günleri” etkinliği kapsamında Valikonağı Eczanesi’nde bir aktivite düzenledi. OHT Peptide3 Türkiye Temsilcisi Özlem Acar’ın ev sahipliğindeki aktiviteye Yılmaz Morgül, Günsel Ülkü ve Gülay Kamaz da katıldı.

Kızıyla podyuma çıkıyor

Moda tasarımcısı Siren Ertan Çarmıklı, uzun süredir üzerinde çalıştığı defileyi bir sosyal sorumluluk projesiyle birleştirdi. Defile, Çarmıklı’nın yönetim kurulu üyesi olduğu Türkiye Engelliler Spor Yardım ve Eğitim Vakfı’nın (TESYEV) 22 Kasım’da Çırağan Sarayı’nda düzenlenecek balosunda yapılacak. Gecede ünlü modacının arkadaşı eski manken Sinem Güven de kızı Defne’yle podyuma çıkacak.

Akustik konser

Mercan Dede, yeni projesi “İstanbul Quartet” ile bu gece Beyoğlu Babylon’da! Akustik konser, saat 21.30’da başlayacak.

3 yaşında

Tepebaşı’ndaki 11:11 adlı gece kulübü, adını aldığı tarihte (11.11.11) üçüncü yaşını kutluyor. Dünyaca ünlü DJ’ler Dan Berkson ve James What’ın performans sergileyeceği kutlamaya katılanları saat 11:11’de sürpriz bir şov bekliyor...

Paris gezisi

Bayram tatilinde Paris’e giden Beren Saat, önceki akşam İstanbul’a döndü. Havaalanında tek başına görüntülenen Saat, renkli valiziyle dikkat çekti.

Haberin Devamı

Bayram buluşması

Acun Ilıcalı, geçtiğimiz gün yakın arkadaşları Esat Yonguç ve Gökhan Şükür’le Kanyon’daydı. Gina’da öğle yemeği yiyen grup, daha sonra mağazalarda kısa bir alışveriş turu yaptı.

Polis çevirmesi

Erhan Güleryüz, sevgilisi Mine Cangal ile gittiği Arnavutköy’de polis çevirmesine takıldı. O sırada patlayan flaşlar karşısında şaşkınlık yaşayan Güleryüz, yaklaşık üç dakika gözlüklerini aradı. Bulunca da zafer işareti yaptı.

Kıbrıs dönüşü

Bayram tatilini Kıbrıs’ta geçiren Gülşen Bubikoğlu-Türker İnanoğlu çifti, İstanbul’a dönüşte havaalanında objektife takıldı.

Yazarın Tüm Yazıları