Eski eşle ortak oldu

Özben Önal, kısa süre önce boşandığı Çağdaş Yüksel’le iş ortaklıklarının devam ettiğini söyledi.

Haberin Devamı

Dedeman Holding Yönetim Kurulu Üyesi Özben Önal, boşanmayla sonuçlanan iki evliliğinin ardından 2004’te iç mimar Çağdaş Yüksel’le nikâh masasına oturmuştu. Ancak Önal’ın bu evliliği de yürümedi.
İki çocukları olan çiftin boşanacakları haberini ilk bu köşede okumuştunuz. Önal, haberimin ardından dokuz yıllık evlilikten sonra Yüksel’le artık arkadaş gibi olduklarını söylemiş, adının aşk dedikodularına karıştığı Nurettin Hasman’la da dost olduklarını açıklamıştı.
Yüksel’den resmen boşanan Önal, ayrılığın ardından “Evliliğimiz yürümedi ve böyle bir karar aldık. Ama iş ortaklığımız devam ediyor. Bir süt çiftliğimiz var. O yüzden hayatımın sonuna kadar Çağdaş’la görüşeceğiz” dedi.
Önal, Nurettin Hasman’la aşk yaşadığı dedikoduları için de “Nurettin’le çok iyi arkadaşız. Dedikoduları kimin çıkardığını araştırdım ve buldum. Şu anda hayatımda hiç kimse yok” diye konuştu.

Haberin Devamı

Ödüller sahiplerini buluyor

Türkiye’nin en prestijli stil organizasyonu Elle Style Awards, Elidor ana sponsorluğunda bu gece Çırağan Sarayı’nda gerçekleşecek. CNN Türk’ten canlı yayınlanacak ödül törenine İtalya’nın köklü markalarından Etro’nun sahibi Kean Etro, Dsquared markasının yaratıcıları Dean ve Dan Caten kardeşler, Nina Ricci markasıyla moda dünyasının ‘yeni’ dahi çocuğu olarak kabul edilen Peter Copping ile ELLE France dergisinin editörü Fransız yazar Sophie Fontanel de katılacak.

Türk Kalp Vakfı yararına oyun

Semiramis Sekban, geçtiğimiz ay düzenlenen seçimlerle Türk Kalp Vakfı’nın ilk kadın başkanı oldu. Önceki gün Ritz Carlton’da düzenlediği öğle yemeği davetinde vakfın yönetici ve destekçilerine teşekkür eden Sekban, yeni projelerini de anlattı. Sekban, Aydan Şener ve İlhan Şeşen’in rol aldığı “Bana Esmeyi Anlat” isimli müzikalin 6 Aralık’ta (bugün) Türk Kalp Vakfı yararına Zorlu Center’da sahneleneceğini duyurdu.

Girişimci işadamları buluştu

İş dünyasının önde gelen isimleri tarafından kurulan, merkezi New York’ta bulunan ve 19 ülkede faaliyet gösteren Endeavor Derneği’nin dördüncü gala gecesi, Esma Sultan Yalısı’nda düzenlendi. Ekonomik gelişime ivme kazandırmak amacıyla etkin girişimcileri destekleyen Endeavor Derneği’nin Türkiye yönetim kurulu başkanı Murat Özyeğin’in ev sahipliği yaptığı galaya sanayi, teknoloji ve finans sektörlerinin önde gelen isimleri katıldı. Gala, Endeavor Türkiye Yönetim Kurulu Üyesi Ali Koç’un Lidyana.com kurucusu Hakan Baş ve yemeksepeti.com kurucu ortağı Nevzat Aydın’ı konuk aldığı talk show’la devam etti.

Haberin Devamı

AJANDA
Mykonos eğlencesi

Metin Fadıllıoğlu’nun sahibi olduğu Ulus 29’un içinde hizmet veren 29 Food Bar, yenilenen yemekleriyle olduğu kadar eğlencesiyle de iddialı. İşletmeciliğini Mert Vidinli’nin yaptığı 29 Food Bar, bu gece dünyanın en ünlü beach club’larından Mykonos’taki Nammos’un müzik direktörü DJ Babis’i konuk ediyor.

Çocuklar için eğlence zamanı

Aile fuarı İBS, Party Kids’te tanıtıldı. Sitare Akdilek’in ev sahipliği yaptığı tanıtıma Fatoş Sarıgül, Begüm Şen, Pınar Talay ve Beyza Arslan gibi ünlü anneler katıldı. Davetliler fuar hakkında bilgi alırken, çocukları da Şirine ve Şirin Baba maskotlarıyla eğlenceli dakikalar geçirirdi. 13-15 Aralık’ta İstanbul Kongre Merkezi’nde düzenlenecek İBS Fuarı’nda Şirinler Müzikali de çocuklarla buluşacak.

Yazarın Tüm Yazıları