Enfraruj






Salih UÇAR
Haberin Devamı

Dedikodu kazanı

ANTALYA'da eğlence dünyası, bir hayli canlandı. Yeni birliktelikler, ayrılıklar ve kaçamaklar baş göstermeye yeniden başladı. Hemen dedikodulara girelim... Sunucu Pınar Mater, tekstilci Muzaffer Balin'in oğlu fotoğraf sanatçısı Emin Balin ile birlikte.

Vali Ertuğrul Dokuzoğlu'nun oğlu Hakan, arkadaşları Aykut ve Taha ile Akdeniz gecelerinde zaman zaman boy gösteriyor. Üniversiteli Hakan ve arkadaşları, gece hayatında efendi tavırlarıyla beğeni topluyor. Bu arada Vali Dokuzoğlu'nun, derslerindeki başarısı nedeniyle oğluna son model bir araba aldığı dilden dile dolaşıyor.

Kaan Önal, hostes sevgilisi Ece'den ayrıldıktan sonra yakın arkadaşı Ayhan Kaytan ile gece turu atmaya devam ediyor.

FUTBOL TAKIMI KURDU

CeCe'nin solisti Korhan Saygıner'in Anastaisa ile olan aşkı sürüyor. Korhan, son günlerde Antalya-İstanbul arasında mekik dokuyor. Korhan'ın sahnedeki ekürisi Ebru Vurma'nın eski sevgilisi Eren ise İstanbul'a döndü. Eren'e olan aşkı sönmeyen Ebru, şu sıralarda ‘‘Küçüğüm’’ parçasını dinleyerek geçiriyor günlerini. Zaten geceleri de çalışıyor...

Diğer taraftan manken dünyasında üçüncü yılını dolduran F Ajans, takım kuruyor. Şaka yapmıyorum, çok ciddiyim. Nasıl mı? Tabii ki magazin dünyasının takımı. Ajansın sahibi Fevziye Çalışkan, teknik direktör.

Fevziye'nin güzel yeğeni ve manken Sevcan Kahvecioğlu, futbolcu Ruşen ile kampta yakalandı. Futbolcu Burak ise Sevcan'a aşık ve Astamanana'da başbaşa görüldüler. Diğer yandan ajansın başka bir mankeni Elif Ece Uzun da futbolcu İlker ile birlikte.

TAŞDEMİR'İN SON GÖZDESİ

Yani F Ajans'ın kızları, tercihlerini futbolcudan yana kullanıyor. Dolayısıyla Fevziye'ye de teknik direktör olmak kalıyor. Şimdi anladınız mı, nasıl takım kurdular? Ama henüz 11'i bulamadılar. Önümüzdeki günlerde olacak inşallah...

Uzun süredir sesi soluğu çıkmayan Murat Taşdemir, geçen akşam Sherlock's'ta ETV'nin haber spikeri Ebru Gül ile beraberdi. İkilinin arasındaki samimiyet dikkatlerden kaçmadı. Bu arada Taşdemir'in soz gözdesi Neşe Erberk'in mankeni Dilek ne oldu ?

Taşdemir dünyasından son bir dedikodu daha... Güzel manken Dilek, saçlarını Banu Alkan'ınki gibi yaptırabilmek için kuaföre gitmiş. Ancak acemi kuaför Dilek'in saçlarını yakınca kıyamet kopmuş. Uzun sarı saçlar hayal eden genç kız, kısa ve yanık saçlarla kalmış. Buna ne derler, ‘‘Midyad'a pirince giderken evdeki bulgurdan olmak.’’

Yazarın Tüm Yazıları