Enfraruj







Salih UÇAR
Haberin Devamı

Çıtırı başkası kaptı

Ekranlarda 'Mükremin Çıtır' tiplemesiyle tanıdığımız ünlü tiyatrocu Yılmaz Erdoğan'ın Antalyalı aşkı Pınar Gökçeoğlu, kendine yeni bir sevgili buldu. Hatırlarsanız, Erdoğan ile manken Pınar, Flamingo Club'ten çıkarken objektiflere yakalanmıştı.

İşte Pınar Gökçeoğlu, aynı barda bu kez Volkan adındaki sevgilisiyle sabahın ilk ışıklarına kadar sarmaş dolaş eğlendi. Keyfi yerinde olan seksi manken, çevredeki meraklı bakışlara aldırmadan eğlencenin tadını çıkardı.

Erçin'e şampanya gönderen ve istek isteyen Pınar'ın hayli mutlu olduğu gözlerden kaçmadı. Vizontele filminin çekimlerini tamamlayarak İstanbul'a dönen Delikanlı Mükremin, bakalım bu işe ne diyecek?

MUHTEŞEM YORUM

Antalya'nın bir ucu diye nitelendirilen Lara'daki Mey Müzikhol, sezona iyi bir başlangıç yaptı. Bedia Akartürk'ün kızı Nihan ve damadı Naci Yıldız çiftinin sahibi olduğu barda eğlence, tam gaz sürüyor.

Yılların sanatçısı Bedia Akartürk'ün muhteşem yorumunu izlemeye gelenler, alt kadrodaki Özcan'ın pop şarkılarıyla da değişik bir atmosferde buluşuyor. Özcan, sesiyle Kaleiçi'ndeki barları aratmıyor.

EĞLENMEDEN DÖNEN YOK

Deyim yerindeyse, her telden müziğin yeraldığı Mey'de eğlenmemek mümkün değil... Özellikle de Akartürk'ün o güçlü sesinden eski türküleri dinleyip, gerilere uzanmak, insanı inanılmaz derecede mutlu kılıyor. Pop, rock tarzı müzik dinleyenlerin bile türkülere uzak kalmadığı, beyinlerinin bir köşesinde o ezgilerin yeri olduğu burada açıkça görülüyor.

Mey'e gidip de Bedia hanımın sahnesinde eğlenmeden dönen olduğunu sanmıyorum. Tecrübe ile sesin birleştiği yer burası olsa gerek.

Yazarın Tüm Yazıları