Enfraruj

Haberin Devamı

Ünlüler Antalya’da

TÜRK turizminin gözbebeği Antalya, hatfa sonunda ünlülerin akınına uğradı.

Yılmaz Morgül, Ebru Yaşar, Alişan, Nadide Sultan, Aşkın Nur Yengi ile podyumların gözde mankenleri Duygu Dikmenoğlu ve Selin Toktay Antalya'da buluştu.

Bir mobilya mağazasının açılışı için kente gelen Yılmaz Morgül, her zamanki gibi hiç yerinde durmadı.

İki mağazanın açılışını yapan sanatçı Yılmaz Morgül, akşam da Konyaaltı Açık Hava Tiyatrosu'nda hayranlarıyla buluştu.

ÜÇ GÜZEL ARASINDA

Göbek danslarıyla dolu geçen gecenin ardından Morgül, soluğu, kentin gözde mekanlarından Club Çapkın'da aldı. Üç güzel bayanla eğlenen Morgül'ün keyfine diyecek yoktu doğrusu.

Bir diğer ünlü de, Ebru Yaşar'dı. Varsak'tali olaylı konserine, kaprisleri yüzünden 5 saat rötarla çıkan ve konserini yarıda kesen Yaşar'ın ne yapmak istediğini kimse anlayamadı.

Sanatından çok, 105 santimlik göğüsleriyle gündemden düşmeyen Nadide Sultan, hafta sonunda Türkçe Bar'a gelerek Aldo ile eğlendi. Hayli neşeli olduğu gözlenen Sultan'ın, yalnız eğlenmesi ise gözlerden kaçmadı.

Bir bayi toplantısının gala gecesi için Belek'te bulunan delikanlı sanatçı Alişan ise, konuklarını coşturdu.

AŞKIN’IN DEKOLTESİ

Bol bol halay çekilen gecede, genç kızların yakın markajına maruz kalan Alişan, ‘‘Şoförsem günahım ne?’’ dedi.

Sahnelerin genç ve güzel solisti Aşkın Nur Yengi de Belek'te sahne aldığı otelde, bayilere unutulmaz bir gece yaşattı. Müzik ziyafeti çeken Aşkın, bol yırtmaçlı dekolte eteği ile izleyenlere göz banyosu yaptırdı.

Topkapı Palace (Palas de denilebilir) Otel'de bir çamaşır makinası firmasının tanıtımını yapan, podyumların İzmirli güzelleri Duygu Dikmenoğlu ve Selin Toktay, mini şortlarıyla ayrı bir ilgi odağı oldular.

Yazarın Tüm Yazıları