Eğitmen gezegen Satürn Akrep burcuna geçiyor

3 yıldır Satürn’ü konuk eden Terazi burçları, artık rahat bir nefes alabilir. Akrep burçlarını ise zorlu bir 2,5 yıl bekliyor.

Haberin Devamı

Akrepler, önlerindeki bu zaman diliminde, hayatın gerçek yaşam prensipleri ve oluş nedenleri üzerinde daha fazla düşünmelerini sağlayacak olaylarla karşılaşıp, Satürn üç yıl sonra burçlarını terk ettiğinde hayata yeni ve bilge bir gözle bakmaya başlayabilir.
Satürn’ün yaptığı bu burç değişikliği, 2015 yılına kadar, sezgiler, inançlar, mistik konular, duygular, cinsellik, kıskançlık, intikam, endişe ve korku başlıkları altında incelenebilecek konuların ön plana çıkabileceğinin göstergesi.
Zorlu gezegen Satürn’ün bu başlıklarda kendini gösteriyor olması enerjiyi olumlu kullandığımızda endişe ve korkularımızdan arınma şansı doğurup, sezgilerimizi kuvvetlendirmemize yardım edebilecekken; enerjinin kendini olumsuz şekilde göstermesi durumunda korku ve endişe yaratabilecek durumlarla karşılaşılması veya gereksiz korkular, kıskançlıklara ya da yıkıcı rekabete bağlı kavga ortamları veya ne pahasına olursa olsun intikam üretebilir. Bu süreçte içimizdeki siyah ve beyaza göre çevrenin çamuru kendini farklı şekillerde gösterebilir.
Tüm burçlar Akrep’teki Satürn’den farklı şekillerde etkilenecek. Yarından itibaren bu etkileri burçlara göre tek tek ele alacağız.
Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın...

Yazarın Tüm Yazıları