Eczacıbaşı çocuklarına yenildi

Geçtiğimiz hafta Fethiye Hillside’da Oya-Bülent Eczacıbaşı çiftine ve çocukları Esra ile Emre’ye rastladım.

Haberin Devamı

Plaj voleybolu oynuyorlardı. Bülent Eczacıbaşı, tatil köyünün animatörlerinin de olduğu takımlardan birinde, çocukları ise başka takımda babalarına karşı mücadele ediyordu. Oya Eczacıbaşı da, eşini ve çocuklarını tribünden /images/100/0x0/55eb3459f018fbb8f8b2232eseyrediyordu. Bülent Eczacıbaşı’nın takımında Behzat Uygur da vardı. Uygur ve Eczacıbaşı’nın çabaları takımlarını yenilgiden kurtarmaya yetmedi. Bülent Eczacıbaşı’nın çok iyi servis atışları bile mağlubiyetlerine engel olamadı. Bu arada, akşam yemeğinde, tatil köyünün restoranında rastladığım Oya-Bülent Eczacıbaşı’nın ellerinde tabaklarla, büfelerin önünde sıraya girmeleri herkesin takdirini kazandı. Çiftin mütevazı tavrı, yemek boyunca konuşuldu.

Haberin Devamı


Eczacıbaşı çocuklarına yenildi
Kocasını ikna ederse alacak

Geçtiğimiz hafta Bodrum Türkbükü’nde ev beğenmek için turlayan Deniz Berdan, istediği özelliklere sahip Menemene Evleri’ne hayran kaldı. İstanbul’un yoğun şehir yaşamından kaçmak için ideal bir yer olarak tanımladığı evleri beğenen Berdan, eşi Kurye Net’in sahibi Haluk Berdan’ı ikna ettiği takdirde 2007 yazında Türkbükü’ndeki evinde oturmak istediğini söylüyor.

Eczacıbaşı çocuklarına yenildi

Başkan Riva’da

Türkiye Futbol Federasyonu eski başkanlarından tekstilci işadamı Abdullah Kiğılı, geçtiğimiz gün Nişantaşı, Rumeli Caddesi’ndeki Riva Otel’de akşam yemeği yedi. Nişantaşı’ndaki tek butik otel olan Riva Otel’in sahibi Murat Çelikel’le arkadaşlıklarının eski yıllara dayandığını söyleyen Kiğılı, işyerine yakın olan Riva Otel’in restoranındaki yemeklerin tavsiye edildiği kadar lezzetli olduğunu söyledi.

Miami’de gece kulübü açacaklar

Bodrum’daki en popüler beach’lerden Gölköy’deki Bianca’nın sahibi Figen Doğusoy, işletmecisi Emre Ergani’nin de çabasıyla yaz sezonunu iyi kapadı. Doğusoy şimdi de Miami’de bir gece kulübü açmayı planlıyor. Kış sezonunda İstanbul’da bir Rum meyhanesi açacacak olan Doğusoy ile Ergani, 20 Eylül’de Miami’ye uçacaklar.

Kalamış’tan transfer

Candan Topdemir ve Iraz Gökçeören, Kalamış Laila’nın başarılı iki işletmecisiydi. Gökçeören ve Topdemir kış aylarında Nişantaşı’ndalar. İkili, Mim Kemal Öke Caddesi’nde Hakan Çınar ve Cansın Ayyıldız’ın ortak açtıkları Chicago Bulls Maggio adlı restoran barın işletmeciliğini üstlendiler. Chicago Bulls Maggio iş stresinden uzaklaşabileceğiniz bir mekan. Mutfağıyla da iddialı. Hafta sonları ise gençlerin buluşma noktası olmaya aday.

Mutluluklar

Aydoğan Uras, önceki akşam Beykoz’daki Beştaş restoranda düzenlenen düğün davetiyle hayatını Zeynep Kalkan ile bireştirdi. Gümrük müşavirliği yapan damat Aydoğan Uras ile Zeynep Kalkan’ın düğün davetine birçok ünlü isim katıldı. Beykoz Belediye Başkanı Muharrem Ergün’ün kıydığı nikáhın şahitliklerini Milta Yönetim Kurulu Başkanı Sema Doğan, Ahmet Hulusi Batubey ve Cavit Taşkın yaptı.

Nişantaşı’ndaki Lobi

A46 Grup yaratıcıları Tuvana Büyükçınar ve Selim Demir ortaklığında, birçok "Lifestyle" projesinde yer almış Başak Pelister’in konsept ve iş geliştirme danışmanlığı ile kurulan Lobi, Nişantaşı Abdi İpekçi Caddesi’nde kapılarını açtı. Mağazacılığın alternatif ve yaratıcı adresi olacak olan Lobi’nin her odası farklı dekorasyonuyla yaşayan birer mağaza olarak sizi içeri davet edecek. Lobi’de, kıyafetten ayakkabıya, ev aksesuvarından doğal sabuna, vücut bakım ürünlerine, televizyondan müzik sistemlerine, kitap ve CD’den dergiye kadar birçok ürünün evdeki doğal yerleriyle sergilenecek. Lobi’nin tasarım havasını Johns Cafe’nin değişik kahve aromaları ve Elif Edes’in tatlıları eşliğinde koklamak isterseniz Lobi’ye uğrayın derim.

Elleriyle

yedirdi

Leyla Alaton Günyeli eşi Mehmet Günyeli ve iki oğluyla birlikte geçtiğimiz hafta Fethiye Hillside Tatil Köyü’ndeydi. Leyla Hanım’a, oğulları Atlas ve Eros’la sabah kahvaltısında rastladım. Küçük oğlu Eros’u elleriyle besleyen Leyla Alaton, örnek bir işkadını kimliğine örnek bir anneliği de yakıştırmıştı.

Yazarın Tüm Yazıları