Düşük bele dikkat

Pınar Altuğ ve Ebru Şallı’dan sonra düşük belli jean pantolonun azizliğine uğrayanlardan biri de Selma Merter oldu.

Hazırkart reklamlarında rol alan, son dönemlerde adı Teoman’la anılan ve onun ‘Balans ve Manevra’ filminde de önemli rollerden birini üstlenen genç kız, önceki akşam taksiye binerken işte böyle takıldı objektiflere...

Nice yıllara

Deniz Türkali 52’nci doğum gününü Beyoğlu, Cahide 15’te kutladı. Türkali’yi tiyatrocu arkadaşlarının yanı sıra dostları, yeni jenerasyon oyuncular ve yıllardır görmediği arkadaşları yalnız bırakmadı. Deniz Türkali, meslektaşı Olgun Şimşek’le poz verirken duygulu anlar yaşadı.

İddaa’dan vazgeçmiyor

Son günlerde en gözde şans oyunlarından biri olan ve futbol maçı tahminlerine dayanan İddaa, Selami Şahin’i de etkisi altına aldı! Sık sık İddaa oynayan sanatçıya, son olarak Akmerkez içindeki piyango bayiinde kupon doldururken rastladık. Flaşların patladığını fark edince gülmeye başlayan ve ‘Kime çıkacağı belli olmaz, eğleniyoruz işte’ diyen Şahin, daha sonra alışveriş merkezinden ayrıldı.

Daha iyi anlaşıyor

Şarkıcı Akın, Akmerkez’de kız arkadaşıyla alışveriş yaparken objektife yakalandı. Bulgar vatandaşı olan sevgilisiyle görüntülenen Akın, ‘Nedenini bilmiyorum ama benim çok az Türk kız arkadaşım oldu. Yabancılarla daha iyi anlaşıyorum’ diyerek yanındaki arkadaşının Bulgaristan’dan gelmesine açıklık getirdi!

Bahşiş vermedi

Ebru Destan, bayramın ilk günü yakın arkadaşı Demet Akalın ile eğlenmeye gitti. Birlikte Beyoğlu’nda dolaşan ikilinin peşine ilerleyen dakikalarda sokak çalgıcıları takıldı. Bahşiş isteyen çalgıcılara kayıtsız kalan Destan, Akalın’ın kullandığı otomobile bindikten sonra onlara el sallamakla yetindi.
Yazarın Tüm Yazıları